Een tijdje geleden blogde ik er al over. Ik had een aantal kaarten verknipt om er leuke dingetjes mee te maken. Die leuke dingetjes zijn juwelen geworden. Ik heb al een mailtje gekregen van iemand die benieuwd was naar het resultaat, toen heb ik de foto’s op facebook gezet. Dus echt een nieuw project is dit niet voor iedereen. Het zijn dus oorstekers, hangertjes en broches geworden.

collage kaartjes  by Lelieke

Helemaal iets anders, maar ook leuk. Opeens zag ik dat ik redelijk wat bezoeken doorkreeg van een blog die ik niet kende. Eens klikken natuurlijk :). Wat zie ik? Het meisje dat mijn schoenenclips gewonnen had heeft er een postje van gemaakt. Er leuk! Ga hier maar eens kijken.

Voor degene die vroeger op de dag al een melding hadden gekregen van een nieuwe post, hiervoor mijn excuses. Ik was de blogtool van flickr aan het uittesten.

 

5 comments on “Juwelen van kaartjes”

Bedankt voor je reactie! Ik vind het super leuk om ze te lezen :)