Zoals een aantal van jullie ondertussen al door zal hebben: ik hou van multifunctionele dingen!!! Daarom heb ik ook het volgende filmpje gemaakt. Het is een haarband die je ook als ketting of als armband kan dragen! Ondertussen heb ik ook al leuke ideeën over hoe je nog kan doen, en om het systeem een beetje aan te passen, maar het gaat eerst een beetje experimenteren worden voordat ik er een ander filmpje over maak. Dit filmpje is ook heel leuk! Laat u meedrijven naar een nieuw filmpje waarbij er geen naald, draad of schaar aan te pas komt. *tadaaaaaaa*

En zoals altijd, als iets niet duidelijk is, laat het weten. Stuur een mailtje, laat een reactie achter hier of youtube. Abonnee worden is natuurlijk een feest :).

Als je op zoek bent naar leuke idee’tjes ik heb mijn pagina handleiding veranderd. Je kan er nu al kiezen tussen Lelies handleidingen en Online naailessen, en er gaan nog categorieën bij komen de komende weken.

-xxx-

Lelie

Enhanced by Zemanta

9 comments on “Filmpje: DIY Ketting-Haarband”

    • Bedankt :), en met die voice overs ben ik altijd wel even bezig. Naar goede gewoonte neem ik bij mijn laatste check alles opnieuw op, vaak klink ik zo zielig doordat ik mij heel hard aan het concentreren ben om niet over mijn woorden te struikelen haha

Bedankt voor je reactie! Ik vind het super leuk om ze te lezen :)