Op de 6’de dag van 2012 wens ik jullie een gelukkig nieuwjaar.

Een jaar verstreken en een nieuw jaar staat voor de deur.

2011 is het jaar waarin ik mijn studentenstatus heb ingewisseld voor die van werkende mens. Ondanks dat veel mensen moeilijk aan een job geraken ben ik maar 4 weken werkloos geweest. Natuurlijk valt de waarde van kunnen blijven werken op je stageplaats na je stage niet te onderschatten. Een voordeel dat vele niet hebben. Bedankt daarvoor. Ook ben ik begonnen met de opleidingen kleermaker en modeontwerper. Dit wou ik al lang doen en ik ben zo blij dat ik gestart ben! Ookal is het aantal vrije tijd naast de opleidingen enorm geslonken, ik ben er nog steeds zeer blij mee.

Voor mijn blog heeft 2011 99 nieuwe post opgeleverd. 50 416x is mijn blog bezocht volgens de wordpress statistieken.  Ik heb voor de recycleer 14-daagse 1 van de projecten verzorgd. Op mijn youtube kanaal zijn de filmpjes 4358 afgespeeld. 13 personen hebben zich geabonneerd op mijn kanaal.  Het is leuk om te weten dat de inhoud waar ik veel tijd in steek echt gebruikt wordt. Ik vind het altijd erg leuk om de reacties en mailtjes te lezen. Bij deze een dikke merci aan mijn volgers!!! Het is erg leuk dat jullie de tijd nemen om hier een kijkje te nemen!

De wereld heeft niet stilgestaan in 2011. Voor het volledige overzicht verwijs ik jullie naar het jaarverslag van de redactie. Ondanks de gruwelijkheden die er vorig jaar gebeurd zijn, is er veel hoop. Veel inspiratie haal ik bij de Noren. Ondanks de verschrikkelijke gebeurtenissen in juli blijven ze vooruit kijken en geloven in hun idealen van solidariteit. Geweldige inspiratie!

Even een blik in de toekomst na 2012. Ook dit jaar zal erg spannend zijn! 2012 gaat het jaar zijn wanneer er voor het eerst creaties van mijn op de catwalk zullen verschijnen. Spannend! Hopelijk zal ik slagen voor mijn beide opleidingen. Ik ga een jurk maken voor een speciale dag. In augustus ben ik getuige van mijn beste vriendin! Super leuk om naar uit te kijken! Er zijn zo veel dingen om naar uit te kijken,… Ik heb zin in 2012! Ik heb dit jaar nog eens voornemens geformuleerd die ik hier met jullie ga delen;

gezondheid:

 • meer water drinken
 • regelmatiger eten
 • meer fruit en groenten
 • minder vettig eten
 • meer sporten (min 1x per week)

Creatief:

 • slagen voor mijn opleidingen
 • geen stof meer kopen tot er terug plaats is in de kast (tenzij het nodig is voor school)
 • mijn oranje jurk afmaken
 • elke maand iets maken dat niet voor school is
 • naaien voor een goed doel
 • beter leren breien
 • leren haken
 • beter leren tekenen
 • minstens 1 project met een zelfgemaakt patroon voor de blog

Het levenspad:

 • een goed liefje blijven
 • meer afspreken met vrienden
 • op tijd komen
 • minder water en energie verbruiken/ecologischer leven (voor zo ver dat het nog niet gebeurd)
 • de afwas direct doen
 • ordelijker zijn

Dat is een hele boterham. Maar we beginnen met goede moed 🙂

Ik hoop dat iedereen een geweldig 2012 gaat hebben!

Wat zijn de dingen die je extra bijblijven uit 2011 of waar je heel erg naar uitkijkt in 2012? Heb je voornemens gemaakt? Ik hoor het graag 🙂

-xxx-

Lelie

4 comments on “Gelukkige nieuwjaar!!!”

 1. Hahaha ik kan zo àl jouw goede voornemens overnemen. Behalve ‘oranje jurk afmaken’ 😉 Wel ‘blauwe jurk afmaken’ overigens.

  Heel gelukkig nieuwjaar meis! Op veel leuke logjes en mooie maaksels!

 2. Ook een gelukkig nieuwjaar voor u! Er is ook op blogvlak bij u veel gebeurd seg, gij miss popular 😉 En veel succes met uw lijstje, want da’s inderdaad niet niks!

  • Bedankt!!! Ik ben ook heel erg benieuwd, ik ben gisteren nog samengekomen voor het eerste ontwerp met mijn klasgenootje, echt leuk als het vorm begint te krijgen 🙂

Bedankt voor je reactie! Ik vind het super leuk om ze te lezen :)