Ik blogde er al over, maar nu is de modeshow voorbij, tijd voor een verslag. Mijn eerste modeshow is voorbij. Het was een hele ervaring, veel zenuwen op voorhand om alles af te krijgen, om de dag zelf niets te vergeten,… Spannend! Geluk woog bij elke spanning de positieve spanning door ๐Ÿ™‚

Nu voor de sfeerbeelden:

Wanneer ik deze foto zie besef ik dat ik dringend een nieuw fototoestel nodig heb. Dit was de meest scherpe van de 3 die er getrokken zijn,… Tips voor een goede compacte camera zijn altijd welkom (ik ben aan het denken om een compact DSLR te kopen, als je er ervaring mee hebt hoor ik het graag). Maar terug on topic, na het haar en make-up werd er volop gerepeteerd. Dan was het tijd voor de show:

Kan je al raden welk ontwerp van ons is?

Dat is ze, van ver ziet het er leuk uit, niet? Kijk dan maar eens dichterbij.

Teleurstellend, is het niet? Het podium was vooraan niet slecht maar verschrikkelijk uitgelicht! De foto is iets donkerder dan hoe het in de realiteit was, maar dus nog steeds bedroevend. Een echte bummer!

Gelukkig zijn deze foto’s er. We hebben speciaal voor de witte muur foto’s genomen om een neutrale achtergrond te hebben. Ik snap niet dat ik pas bij het uploaden van de foto’s zag hoe vuil die muur was! Op foto’s zie je meer zeker? Of was het de adrenaline die me over dingen deed kijken? Ach het maakt niet uit het was een geslaagde dag! Maar de dag zou niet geslaagd zijn zonder de volgende clichรฉ foto:

btw probeer nooit uit een grote foto enkel je gezicht te knippen (zoals ik deed bij deze), van dichtbij ziet het er blijkbaar niet zo goed uit als van ver weg,…

Als je je afvraagt waarom er telkens een nummer bij is: Dressed to Kill(t) is een wedstrijd. Er waren 28 ontwerpen en 2 winnaars, wij waar er geen van, wel iemand van mijn klas. Dat was al voldoende dichtbij ๐Ÿ™‚

Als je volgend jaar ook mee wilt doen, contacteer de organisatoren van de Schotse Beurs, iedereen die wil mag meedoen. Veel succes en wie weet ontmoeten we elkaar daar. En sorry voor de overkill aan foto’s.

-xxx-

Lelie

Enhanced by Zemanta

12 comments on “Dressed To Kill(t) 2012”

    • Bedankt! En mijn hand? Dit is volgens mijn de eerste cape die ik maak (buiten degene die ik vorig jaar gebruikt had om me te verkleden, maar dat was eigenlijk een fleece deken).

  1. Bedankt allemaal! Het was een erg leuke ervaring! Ik vind mijn kleedje ook erg leuk, tot mijn grote spijt geen zelfmaak (van river island). Ach, af en toe neuzen tussen de afprijzingen kan nuttig zijn

  2. Ooh superleuk! Leuk ontwerp ook! Wel spijtig dat het podium daar zo slecht belicht was, da’s toch ni eerlijk dan?! Of komt de jury ook op voorhand kijken? En ge had zelf ook een heeeel mooi kleedje aan madam!

Bedankt voor je reactie! Ik vind het super leuk om ze te lezen :)