Hi everyone,

I was wondering what you like the most. Do you like the way the post are displayed now? A picture and a “continue reading” link. Or would you rather have me displaying the whole post, it will save you click ;).

I like my blog how it look now. I think it gives a clean look. IRL  I’m such a mess haha.

But what do you like? Please let me know.

4 comments on “Question, how do like the posts to be displayed”

    • Check, ik heb gisteren een deel van mijn blog aan aangepast, maar het zal nog even duren voordat het overal zo is. Gelukkig dat ik gisteren nog eens op feedly zat. Wat is dat vervelend als je daar de post niet volledig kan zien! Dus eigenlijk had ik dat veel langer geleden al eens moeten doen haha. Maar de wervelwind van de laatste maanden liet het niet echt toe 🙂

    • Ik denk dat je gelijk hebt, ik ben even aan het lezen via feedly, wat ik al lang niet meer gedaan had. Hoe vervelend is het dat die post dan maar gedeeltelijk te zien zijn. Bedankt!

Bedankt voor je reactie! Ik vind het super leuk om ze te lezen :)