In ons huis hebben een plekje gereserveerd om rustig te kunnen naaien *joepie*.

DSCF3042 Lieke

Dit is het. Ik zal nog even geduld moeten hebben. We zijn nog druk aan het werk. De muren zullen binnenkort geel worden. Het paarse laagje dat nu op de muren zit doet de ruimte enorm klein aanvoelen. Nog even wachten,…

Heb jij een eigen plekje om rustig te naaien? Of zit je ergens in een hoekje gepropt?

xxx

Lelie

26 comments on “Mijn -bijna- naaikamer”

 1. Hey toekomstige buurvrouw!
  Ik heb net je toffe blog ontdekt! Zo leuk om te weten dat mijn buurvrouw ook achter de naaimachine zit. We kunnen binnenkort ideetjes uitwisselen!
  En die kamer ken ik van ergens, die heb ik ook opgeΓ«ist voor al mijn stofjes!
  tot binnenkort,
  Erika (van nummertje 21)

 2. Hallo Lelie,

  heb net een bernina gekocht en start vrijdag met basisnaailessen, probleem is ik wil zo snel mogelijk veel kunnen. weet jij iemand die privΓ©lessen geeft patroontekenen?

  mvg,
  Nora

  • Wat leuk dat je zo gedreven bent! Ik zou eens horen bij My Dress, de link staat op de pagina naailes. En als ze het daar niet doen zou ik eens kijken in mijn lijstje waar ze bij jou in de buurt lessen geven en de leerkracht contacteren. Veel succes met je zoektocht!

 3. Pingback: Homesale | Lelie
 4. Ohhh zo geweldig, een eigen kamer! Ik mag ook absoluut niet klagen want heb een naaihoek op maat laten maken in een kast (heb er ooit eens over gelogd trouwens) maar een hele kamer?!?!
  I want!

  • Ik ken je logje nog, ik weet dat ik toen nog tegen mijn vriend heb gezegd: ohhhh, zoiets wil ik ook als we groter wonen. Maar lap seg, opeens een hele kamer, dat is nog beter πŸ™‚

 5. Oh I am so jealous! I soooo want a room of my own for sewing. At the moment I have a desk in the corner of the living room. It’s so messy.
  We need a new house, desperately!
  πŸ™‚ Rhi

 6. Zalig! Een hele kamer om in te naaien en het ziet er nog best ruim uit! Ik zelf neem gewoon de hele woon/eetkamer in beslag als ik ga naaien. En nadien ruim ik het netjes op, zodat we kunnen eten of verder studeren: multifunctionele ruimte hier πŸ˜‰ Al plannen om het verder aan te kleden? Mooie posters? Al meubilair ervoor gevonden? Ben benieuwd naar het eindresultaat (en de rest van je nieuwe huis). Veel klussucces!

  • Op 1 muur komt er een heel mooi behangpapiertje dat we vanavond gaan bestellen, jeej! Hopelijk is het snel hier want mama en ik gaan volgend weekend behangen. Er zijn nog muren te doen, dus het is geen ramp als die er nog niet is, maar ik wil graag de keuken en de naaikamer behangen hebben volgende zaterdag als het lukt. Voor meubels zijn de de meubels uit mijn kinderkamer van thuis en een tafel die ik vroeger op kot had staan. Recycleren πŸ™‚ geld voor nieuwe meubels is er nu niet, maar dat is ook niet nodig want ik vind het best leuk dat ik oude dingen terug gebruik idpv ze weg te moeten doen.

Bedankt voor je reactie! Ik vind het super leuk om ze te lezen :)