Although it isn’t officially spring jet, today felt spring! Lovely weather, cycling round town. I’m so lucky today is a nice day. I had planned a day off some weeks ago. Lucky me! While cycling round town a was hungry! I popped by Madre Teirra a lovely vegetarian/vegan restaurant. I lent their mirror to take my pictures haha.

Ookal is het nog geen 21 maart, de lente is in het land! Het was heerlijk om vandaag op mijn fiets te springen om allerlei boodschappen te doen. Gelukkig had ik goed gekozen toen ik enkele weken geleden een vrije dag vast legde,  heerlijk! Van al dat fietsen werd ik hongerig. Mijn pitstop hield ik bij Madre Tierra. Een super gezellig klein eethuisje een paar honderd meter van de Meir. Ik maakte gebruik van hun spiegel om de foto’s te maken.

Jumper: River Island/Belt: old H&M/Handbag: gift/ Skirt: Comfy green dress/ Stockings: Veritas

Now I’m off to meet up with a lovely friend. Enjoy the weather!

Nu ga ik me snel haasten zodat ik op tijd bij een vriendin ben. Als het weer goed is, dan geniet ik er graag van. Geniet nog van het zonnetje!

 

Enhanced by Zemanta

15 comments on “Spring is in the air”

  1. Pingback: Homesale | Lelie

Bedankt voor je reactie! Ik vind het super leuk om ze te lezen :)