Hi everyone,

It’s been a while since I informed you about my sewing room. Well it is a nice place to spend time. It isn’t finished, but it will take a year or more before everything will finds its proper place. Let’s have a look.

Het is al een tijdje geleden dat ik het nog eens over mijn naaikamertje heb gehad. Wel, jullie zouden het niet meer herkennen. Ondertussen is het een plekje geworden waar het leuk vertoeven is. Ik laat jullie nog eens binnen piepen.

lieke welcom sewing room

Come on in!

Kom erin!

 

sewing room

sewing room

sewing room

sewing room

sewing room

The purple and yellow stripes will be gone in time. My wallpaper got missing in the post. Hopefully it will find it’s way to me eventually. Untill then, I’ll have this wall to look at.

And last but not least,… my big sewing/cutting table

De paars-gele strepen zullen verdwijnen wanneer mijn behangpapier boven water komt. Op dit moment is het vermist. Hopelijk vind het ooit z’n weg terug naar mij. En tot dan, awel, dan kijk ik tegen deze muur aan.

Ter afsluiting *trrrrrrrr* Mijn gigantische naaitafel

sewing table sewing room

How do you like it? It is still pretty messy but I’m getting there. I still have so many boxen to unbox. Probably in year I’ll ready haha. But I love and hate unboxing at the same time. I love it how I found back so many of my sewing stuff. But even though I have whole room I find it really hard to get everything organized. That is why I came up with the “Organise it”-series. While I was struggling, I thought, I’m not the only one so maybe I should blog more about it. I’ll start the series next Tuesday.  It will be on my blog weekly untill I have nothing to say about organizing anymore. I’m sure that will take a long time. In time the series will become bi weekly, once a month or even less. How do you like that? Also Hannah from Made with hugs and kisses is organizing a sewing space spring clean. You will find some lovely tips from her and other great bloggers about spring cleaning and organizing your sewing space. Isn’t that great! We will have the most clean and organized sewing space ever! Are you excited? I know I am!

Wat vinden jullie van m’n kamertje? Het is nog steeds rommelig, maar ooit geraken we er wel. Ondertussen heb ik een haat-liefde verhouding met dozen uitpakken. Het is zo leuk om alles terug door je handen te laten gaan, maar soms weet ik gewoon niet waar ik het ga leggen, of na een lange opruim dag kan ik geen doos meer zien. Ookal heb ik een hele kamer voor mij, het georganiseerd krijgen is een hele klus! Toen dacht, ik zal niet de enige zijn die dit “probleem” heeft, dus laten we erover bloggen. “Organise it” werd hieruit geboren. Vanaf volgende week kan je op dinsdag een post vinden over hoe ik mijn naaikamer organiseer. Soms zullen het kleine dingen zijn, dan weer grote. Het zal een mix van geschreven artikelen en filmpjes zijn. In het begin zal dit wekelijks zijn en naarmate de tijde vordert -en de orde in mijn naaikamer- zal het verminderen naar 2x per maand, 1x per maand of nog minder. Met andere woorden, tot ik er terug iets over te zeggen heb. Strak plan? Als je op zoek bent naar meer inspiratie, Hannah van de blog Made with hugs and kisses organiseert een lentepoets voor je naaikamer.  Ze doet dit niet alleen, maar samen met nog andere bloggers. Ik ben erg benieuwd naar alle tips. Met al deze info zal er binnenkort geen excuus meer zijn om een rommelige naaikamer te hebben. Heb je er zin ik? Ik heb er veel zin in!

spring clean your sewing space

-xxx-

Lelie

16 comments on “Naaikamer update + organise it series + spring clean”

  • Wanneer de kasten dicht zijn is het ok, maar anders 😉 op mijn eerste post dinsdag krijg je ook een voor en na foto, uitpakken op een random wijze en georganiseerd 🙂

 1. Ohh die blog moet ik ook volgen! Er moet dringend een grote naaikastopruimactie gebeuren bij mij! Heb hetzelfde probleem als jij: vaak weet ik gewoon niet waar ik ergens mee naartoe moet. En ik kijk ook uit naar jouw dinsdagse postjes! Je naaikamertje wordt vast heerlijk!

 2. Your sewing space holds so much potential and I LOVE that cutting table. Jealous 😀

  Thank you for the shout out, I am so please you are getting involved in the spring clean and I can’t wait to follow along with your organising adventures xxx

 3. Aha, die blog ga ik even volgen 🙂 Ik vind mijn naaikamer wel vrij goed georganiseerd op dit moment, maar later, als we verhuizen, moet dat sowieso allemaal opnieuw, dus ik kan me maar al laten inspireren 😉
  Een grote tafel is geweldig he! De mijne is ook al heel groot, alhoewel er altijd wel nog een (uitklapbaar) stukje bij zou mogen, haha :p
  En zo vervelend van het behangpapier :s Ik duim mee dat het nog terecht komt!

  • Ik hoop ook dat het snel uitkomt. Ik ben er al zoooo lang naar aan het uitkijken. Ik denk dat dit het eerste behangpapier is dat gekozen werd. En voor inspiratie kan het altijd handig zijn. Ook toen ik nog veel kleiner woonde met mijn vriend had ik al een pinterest board met ideetjes. Heerlijk zo fantaseren over iets dat nog niet is, maar er wel komt.

Bedankt voor je reactie! Ik vind het super leuk om ze te lezen :)