The first week of Me-Made-May ’13 had passed allready! Ok it isn’t a full week, but I upload my post on saterday, and I write it on friday. So next will you will get the full seven outfits! *yay* for that.

De eerste week van Me-Made-May ’13 is al voorbij, allez, het is te zeggen, mijn artikel komt online op zaterdag wat wil zeggen dat ik op vrijdag dit artikel schrijven. Deze keer zal het een stukje van de week zijn. Volgende week zijn het de volle 7 outfits! *Woohoo*

Day 1

Me-Made-May13

Me-Made-May'13

Me-Made: blue bustier dress /Shirt: Vero Moda/Shoes: River Island

Day 2

Me-Made-May13

Me-Made-May13

Me-Made-May13

Me-made: blue bustier dress worn as skirt/ Me-Made: bow necklace/ Shirt: Vero Moda/ Belt: Camden Lock market/ Watch: Casio

Day 3

Me-Made-May13

Me-Made-May13

Me-Made: Skirt/ Jumper: old/ Shoes: old/ Necklace: Kiki

How was your first week of Me-Made-May’13? If you want to see more, pop over onto the Flick-group.

Hoe was you eerste week van Me-Made-May13? Als je meer wilt zien ga dan naar de Flick-group.

-xxx-

Lelie

15 comments on “MMM13 Week 1”

  1. Pingback: 2 years… | Lelie

Bedankt voor je reactie! Ik vind het super leuk om ze te lezen :)