Hi everyone,

As I mentioned on tuesday, I’ll be giving away my glue gun and glue gun sticks. I’m not a glue gun type of person. I prefer a tube/pot of glue. So that’s why I’m giving away my glue gun. I’ve only used it once. To enter you have to leave a comment why you would like to have a glue gun.  It’s easy-peasy. Off course I would love it if you like my facebook page, share this give away, follow me on bloglovin’, feedly, or any other reader, etc. But this time there is nothing to earn that way. You can enter untill next thursday. Next weekend I’ll be announcing the winner. The give away is open to anyone with the same plug.

Good luck!

Zoals ik dinsdag verteld heb, geef ik vandaag mijn lijmpistool en extra lijmstokjes weg. Waarom geef ik deze weg? Voor de simpele reden dat ik niet zo’n fan ben. Ik hou meer van tubes lijm. Waarom zou ik deze dan nog bijhouden, zeker aangezien ik het maar 1 keer gebruikt heb. Om te winnen moet je het volgende doen: reageren onder dit artikel waarom jij graag een lijmpistool wilt hebben. Zo simpel is het. Ik zou het super vinden als je mijn facebookpagina liked, deze post deelt, mij volgt via bloglovin’, feedly of een andere lezer, maar deze keer valt daar niet mee te verdien. Je kan meedoen tot en met volgende week donderdag. In het weekend maak ik de winnaar bekend.

Veel succes!

glue gun, lijmpistool

-xxx-

Lelie

Enhanced by Zemanta

12 comments on “Glue gun give away (afgesloten)”

  1. Zalige manier van opruimen Lieke! Ik heb afgelopen maanden meermaals gedacht “nu zou een lijmpistool heel handig zijn” of “ah dat kan ik niet maken, want ik heb geen lijmpistool”. Maar ik kan mij echt niet meer herinneren waar ik hem voor nodig had, en zolang ik dat niet weet, is de nood wellicht ook niet zo hoog haha. Maak er maar iemand anders heel blij mee 🙂

    • Ik denk dat we hetzelfde syndroom hebben :). Ik heb het eens gekocht omdat ik dacht “ik moet het hebben, want ik zie er zo veel leuke dingen mee” maar aangezien ik constant naar de tubes lijm grijp idpv het lijmpistool, is het een beetje belachelijk om het hier gewoon maar te stockeren.

  2. Bij het lezen van DIY-projecten heb ik al zooo vaak gedacht: “dju, een lijmpistool, dat moet wel handig zijn”. Staat op mijn lijstje ‘2dehands zoeken’. En kijk, hier kan ik er eentje winnen! Er ligt hier een ander te wachten op een shot lijm zodat het weer gebruikt kan worden. En kampen uit karton maken voor de kinderen. En juweeltjes had ik ook in gedachten. Ik volg al heel lang via bloglovin.

  3. Ik doe graag mee. Ik zou het gebruiken om oorringen te maken, voorlopig zit ik steeds te prutsen met tubes lijm…

  4. Woehoe, keileuk Lieke! Ik doe mee hoor, ik ben momenteel mijn eigen brochekes en ringen aan het maken, en ik heb het gevoel dat een lijmpistool handiger is dan tubes lijm (vaak niet sterk genoeg). En het lijmpistool van mijn ouders is stuk, dus dit zou prima uit komen! 🙂

Bedankt voor je reactie! Ik vind het super leuk om ze te lezen :)