Hi everyone, I’m planning on starting a new series in juni, but first I want some input. I’m planning on writing and filming book reviews. It will be sewing, crafting, fashion and styling books . Actually all the book I think that are interesting if you like sewing and styling your own clothes. I also want to include patterns and magazines from time to time. So my question to you; what do you expect from a review?

Dag allemaal, Ik ga (weer) een nieuwigheidje aan mijn blog toevoegen. Ik wil graag mijn bib met jullie delen. Met mijn bib wil ik zeggen, mijn naai-, knutsel-, mode- en stylingboeken. Eigenlijk alle boeken die interessant zijn als je graag kleding maakt en deze draagt. Ook wil ik patronen en tijdschriften hierin plaatsen. En met delen bedoel ik dat ik recenties over hen wil maken. Dit kan geschreven zijn of via een filmpje. Nu is mij vraag aan jullie, wat vinden jullie interessant als je een recentie leest over een hobbyboek? Ik weet het graag. -xxx- Lelie

2 comments on “The library: what do you expect from a book review?”

  1. Nice! I love reviews 🙂 I guess the most important thing about a review to me would be a description of what is in it, some pictures and your opinion on the pros and cons of the book/pattern/magazine.

Bedankt voor je reactie! Ik vind het super leuk om ze te lezen :)