Me-Made-May’13 week 5, met enige vertraging. Naast dat mijn kaartlezer kapot is, heb ik ook een aantal foto’t opnieuw moeten. Ik heb dus geen hele week ik hetzelfde t-shirt rondgelopen. De foto;’s zijn gewoon op hetzelfde moment getrokken.

With some delay I present you my final week of Me-Made-May’13. My cardreader was broken, so without it I couldn’t get a single picture from my camera. I also had to reshoot most of my pictures. I did’t wore the same t-shirt for a whole week. I just took all the pictures a the same time.

Day 25

Me-Made-May13

Me-Made-May'13

Me Made: Skirt /cardigan: Vero Moda/ T-shirt: Vero Moda

Day 26

Me-Made-May13

Me-Made: juwelry

 Day 27

Me-Made: skirt/ shirt: Vero Moda/ Cargina: Vero Moda

Day 28 & 29

Mom-Made: altered skirt/ caridgan: Bel&Bo

Day 30

Me Made: skirt/ t-shirt: Vero Moda

Day 31

Me Made: skirt / Jumper: River Island/Thights: River Island

 Wat vond jij van Me-Made-May’13? Ik heb tijdens deze maand enorm veel respect gekregen voor fashion blogger die dagelijks hun outfit posten. Wat was ik blij tegen het einde van de maand dat ik niet meer elke dag op de foto moet. 

How did you like Me-Made-May’13? During this month I gained a lot of respect for daily outfit posts from some fashion bloggers. Damn girls/boys! Taking the picture every day was the hardest part!

ps: give away 

-xxx-

Lelie

19 comments on “MMM13 Week 5”

  1. Ik heb geen foto’s gemaakt van mezelf, omdat dat inderdaad ook altijd zo’n gedoe is om presentabel op de foto te staan, haha! Moest ik nu een afstandsbediening hebben (met mijn type camera gaat dat jammer genoeg niet, te oud model), had ik het al sneller overwogen. Dan is zo’n foto toch sneller gemaakt. Chapeau dat het u is gelukt elke dag iets handgemaakts te dragen! Hele toffe outfits zien voorbijkomen hier 🙂

    • Bedankt! Ik gebruik de selftimer, en meerdere foto’s op 1 moment. Want geloof mij, ik heb er veeeeeeel nodig voordat er ne fatsoenlijke tussen zit 🙂

  2. congratulations and what commitment to reshoot a whole weeks of photos! I wore plenty of me-made clothes in May, probably exceeding my pledge of 3x week, but I didn’t manage to record them at all, life just got in the way.

  3. I like your style! En haha, ik denk ook soms om outfit-posts te doen, maar ik zie het niet zitten om elke dag een foto van mezelf te nemen, daarin kruipt te veel moeite, vind ik :p Als iemand anders de foto zou trekken, dat zou al wat werk besparen, maar mijn vriend neemt niet graag foto’s met mensen erop 🙂

Bedankt voor je reactie! Ik vind het super leuk om ze te lezen :)