Zo ziet mijn kast er nu uit, schoon eh

stoffenkast fabric cupboard

Van boven naar benden,

  • vintage stof, rekbare stof, souvenir stof van op vakantie
  • niet rekbare stof, alles door elkaar
  • niet rekbare stof, alles door elkaar
  • doos met stoffen om te oefenen, doos met overschotten van stoffen, op de dozen tule en organza

Er is dus nog wat werk aan de winkel. Ik heb voorlopig gekozen voor deze brede opdeling omdat mijn kast zo vol zit. En er nog veel stof ligt te wachten op een plek. In deze kasten steken al 100+ stofjes, en er is nog meer! Man wat heb ik veel stof. Een koopstop is in het leven geroepen. Wanneer ik terug een beetje beter overzicht heb op mijn stoffen wil ik ze organiseren per stofsoort. Vraag je je af hoe het komt dat  mijn stoffen zo mooi staan? Hier is het antwoord.

Ik heb laatst ook een poll rond stoffen organiseren gedaan. Daaruit bleek dat 46% z’n stoffen per stofsoort organiseert. Op de tweede plaats kwam per kleur met 37%.

Hopelijk geeft dit wat inspiratie

xxx

17 comments on “De stoffenkast”

    • Leuk! Ik vind het een erg goed systeem alleen is mijn kast te klein, oeps 🙂 dus ik zal moeten naaien om te zorgen dat alles past 🙂 ik heb ook een post gedaan over mijn projecten waaraan ik werk en hoe ik die organiseer. De libk staat hier ook tussen de prentjes 🙂

  1. Zalig eh, een mooie stoffenkast! Ik kan uren naar de mijne staren… De mijne liggen trouwens per soort. Er staat nog ergens een foto van mijn kast op mijn blog, ondertussen is ze wel weeral wat voller geworden, ondanks de goede voornemens…

Bedankt voor je reactie! Ik vind het super leuk om ze te lezen :)