Ik heb erg leuk nieuws! Een tijdje geleden contacteerde Free-Time VZW mij of ik hun creatieve kampen rond naaien wou begeleiden. Het zijn kampen voor 10-12 jarigen in Gent. Ik was direct heel erg enhousiast, een paar treintjes over-en-weer naar Gent en het was in de sjakosch. Deze zomer ga ik op 2 kampen een groep van 15 kinderen(10-12) leren naaien. Tof eh! Ik ben nog druk-druk bezig met de voorbereidingen, allemaal erg leuk! Ik vind het ook erg spannend. Het is de eerste keer dat ik dit doe. Hopelijk heb ik alles goed ingeschat, wat als het veel sneller of trager gaat? Ik heb al vele wat-als scenario’s bedacht. Hopelijk loopt alles volgens plan! De kampen gaan door in Gent, dit in de tweede week van juli, en de 2 laatste weken van augustus. Ik neem het kamp in juli en de laatste week van augustus voor mijn rekening. Zoek je nog een leuke vakantie activiteit voor je tiener? Hier kan je alle info vinden.

I have some lovely news to share with you! This summer I’ll be teaching children (10-12) how to sew! Isn’t that lovely? Free-Time VZW contacted me to see if I would like to do this. My response was: Would like it? I would love it! I’m really excited but also ancious. What if my time schedule is off? What if they don’t like the project? So much stress, but the process is also so much fun. I’m really looking forward to it. I’ll be teaching children how to sew the second week of July and the last week of August. All the classes are in Gent. You can find all the information on the website of Free-Time VZW.

bobbin, garen
Enhanced by Zemanta

8 comments on “naailessen voor kinderen/sewing classes for children”

  1. Leuk!!! Ik vind de elastiekrokjes van polkadotjes heel tof voor beginners! Ik ga er binnenkort een aantal maken met mijn zus.
    Veel succes in ieder geval!

Bedankt voor je reactie! Ik vind het super leuk om ze te lezen :)