organising sewing patterns

Dag allemaal,

Vandaag laat ik jullie zien hoe ik mijn patronen, magazines en boeken organiseer. Kijk even mee.

Van links naar rechts.

Mijn techniekboeken, bv patroontekenen, stoffenkennis,…

 

sewing books

 

Mijn patronenenmandje.

sewing patterns

Mijn naaiboeken.

sewing books

En nu gaan we een lade naar beneden: mijn magazines en pdf-patronen.

sewing magazines

Ik vind dit een erg goede verdeling. Op weet steeds waar ik moet zoeken. Ik ben ook erg blij dat ik de boeken in 2 delen opgedeeld heb. Zo blijft het overzichtelijk. Mijn boeken over bv modegeschiedenis staan in onze bib in de living. Die hebben hier geen plekje. Of toch nu nog niet.

Hopelijk geeft deze post inspiratie om zelf aan de slag te gaan

-xxx-

Lelie

4 comments on “Hoe ik mijn patronen, boeken en magazines organiseer”

Bedankt voor je reactie! Ik vind het super leuk om ze te lezen :)