Dit is mijn naailijstje dat ik graag deze zomer wil afwerken.

This is my sewing list for this summer

Veste Pavot – Deer&Doe

veste pavot

Cambie Dress- Sewoholic

Chloe – Victory Patterns

Frank Button-Down Shirt – Burdastyle

for my boyfriend

En jij, heb jij een lijstje dat je graag wil afwerken tijdens de zomermaanden?

And you? Do you have a sewing list for the summer?

Enhanced by Zemanta

30 comments on “My summer sewing list”

 1. Mooi lijstje, daar ga je je wel mee vermaken denk ik πŸ™‚ Ik wil deze zomer heel graag nog een Colette Parfait maken. Het patroon is aan elkaar geplakt en uitgeknipt, nu de stof nog. Eerst maar eens Cambie nr 2 afmaken!

 2. Die Chloe is zo mooi!! Wauw! Ik wil mij graag eens aan een shortje zetten, en ga nog een jurkje recykleren of zelf maken. Verder probeer ik niet al te ambitieus te zijn :p

 3. I just bought the cambie dress during the Canada day sale. But I don’t think I’ll get around to it just yet because I also got two drape drape books and tons of knits in my stash…

 4. Ik had voor deze zomer 2 jurken en 2 blouses gepland. Een jurk is af. En ik vraag me af of de rest nog lukt. Want met deze hitte komt er niet veel uit mijn handen.

 5. Amai, ik heb altijd wilde plannen, maar dit doe ik je niet na πŸ˜‰
  De cambie dress staat ook op het programma voor de zomer – eerst wat afvallen, zodat ik onmiddellijk de goede maat heb. Dus eerst staan een hele rits handtassen en clutch’en op het programma

   • Ik zie dat je mijn lijstje al gevonden hebt πŸ˜‰
    Een boxford clutch heb ik al gemaakt, er volgt er nog eentje (maar ander uitzicht), een tas voor mijn schoonzuster die ik zelf wil gaan tekenen. Drie clutch’en waar ik nog moet op broeden (het model bedoel ik dan) en dan een serie’tje om de dames van de opvang te bedanken: een simpele clutch die ik van de week zelf wil gaan tekenen. En tussendoor nog werken en voor de kindjes zorgen… lol… en misschien nog een cambie maken πŸ˜‰

 6. De Veste Pavot en Cambie Dress staan ook op mijn lijst! Ik zou graag klaar met hen zijn voordat ik terug naar mijn werk ga, maar ik heb zoveel andere projecten…

Bedankt voor je reactie! Ik vind het super leuk om ze te lezen :)