birthday

De 14’de augustus ben ik weer een jaartje ouder geworden. En dat moet gevierd worden!

En hoe doen we dat? Met een give away. Deze keer eens iets anders. Wat je kan winnen is een workshop met mij om je eigen Elio strik-ketting te maken. De stof kan je zelf kiezen tijdens de workshop. Er kunnen 4 personen de workshop winnen. De workshop zal doorgaan bij mijn thuis in Antwerpen. de datum wordt afgesproken via doodl.

Hoe kan je meedoen?

Door een reactie te geven op deze post en mij te volgen. Laat me in de reactie weten via welke kanaal. Je kan enkel meedoen als je mijn blog volgt of nu een volger wordt. Natuurlijk kan je ook extra kansen winnen door:

 • mij te volgen via facebook
 • deze post te delen
 • je te abonneren op mijn youtube kanaal
 • degene die aan me gedacht hebben krijgen ook een extra kans, zet even bij in je reactie

Meedoen kan tot en met 10 september. Iedereen die tot Antwerpen kan geraken kan meedoen πŸ™‚

// The 14’th of august it was my birthday. *yay* I’m getting really old ;). But still any excuse to celebrate is a good one.Β 

And how am I going to celebrate, by giving away a workshop with yours truly. During this workshop you’ll be making your own Elio bow necklace in the fabric of your choice. The workshop will take place in Antwerp. The date will be picked by doodl. There will be 4 lucky winners.

How to enter?

Tell me in a comment you would like to enter and through which reader you’re following me. You can only enter if you follow my blog. You can earn extra entries by:

 • following me on facebook
 • sharing the give away
 • subscribe to my youtube channel
 • If you wished me a happy birthday, you earn an extra entry, just tell me in your comment

You can enter untill the 10’th of september. Anyone who can get to Antwerp for the workshop is welcome to enter.Β 

Good Luck!

Enhanced by Zemanta

20 comments on “Birthday + give away (gesloten)”

 1. Ik kende je jammer genoeg nog niet de 14de augustus. Maar je foto’s trokken vandaag mijn aandacht op facebook ( stoffemiekes). Je hebt hier wel een leuke blog πŸ™‚
  En zoals ik al zei op fb, maak je ook extra kans als je op dezelfde dag verjaard? πŸ˜‰ ( ik kan maar proberen hΓ©)

 2. Oh! Ik heb je niet meer los gelaten na het wanhopig zoeken naar jouw kleedje. En wat een geluk dat ik je blog nu volg want ik mis nog zo een mooie ketting πŸ˜‰ Ik hoop ook op een workshop. #fingerscrossed

 3. Oh… Na het lange zoeken naar dat kleedje van je, liet ik je niet meer los. :-p En wat een goed idee dat ik je blog nu volg want ik mis die mooie strik nog op mijn kleedje. πŸ˜‰ Ik doe graag mee met die give-away…. #fingerscrossed

Bedankt voor je reactie! Ik vind het super leuk om ze te lezen :)