Wat heb ik toch gedaan met deze mooie jurk?

collage shorten dress collage jurk inkorten

Spannend! Als deze uitleg te summier is, dan vind je hier meer uitleg. Taaaaaaadaaaaaaaaaaa

*trrrrrrrrrrrrrrrrrr*

short sequin dress, korte glitter jurk

Voor degene die te lui waren om op de link te klikken.

 

before and after sequin dress, voor en na glitterjurk

En wat denken jullie? Ik ben er erg tevreden over. Enkel de zoom is een beetje te stijf. Hopelijk wordt dit soepeler met wassen. En anders zal ik het los maken en tricot biais maken in de plaatst van voorgefrabriceerde katoen biais te kopen. Ik vind deze vaak erg stijf. Bij het wassen betert het meestal wel. Hopelijk ook bij deze jurk. Btw, valt het verschil tussen deze 2 foto’s jou op? Het lijkt me erg moeilijk om het niet op te merken. Ik heb een nieuwe camera gekocht. Er gaat een wereld voor me open. Heerlijk! Nu nog voldoende tijd investeren om alle hoekje en kantjes te leren kennen.

Heb jij al eens een kledingstuk korter gemaakt?

 

31 comments on “Korte glitterjurk”

  1. That’s a very cool transformation. I hope that hem softens for you without having to do extra work changing the bias tape. Very pretty….and yes, the change in camera definitely shows, quality was fine before but now the pictures look even more professional.

    • Thanks! I was heart breaking cutting my pretty long dress short, but I’m really happy I did it! I’m getting so much more wear out of it now. Still it’s hard to cut up my own “babies”. Thanks for organising project sewn. I really love it. If you are looking for contestants for the next season, please let me know where I can apply πŸ™‚

  2. I love it!! It’s so sassy and sparkly! Do you have a specific occasion in mind to wear it? I think I would throw a party just to have an excuse wear this dress πŸ™‚

  3. wow – it was very fancy before, but it looks fabulous now, much lighter and much more wearable – and if you regret it, you can always make another maxi version – the advantages of being a sewer πŸ™‚

Bedankt voor je reactie! Ik vind het super leuk om ze te lezen :)