twitter

Sinds een paar dagen ben ik actief op twitter. Een tijdje geleden had ik mijn vorige twitter gewist, ik deed er niets mee. Dus ik dachtm waarom houden? Na de blogmeet heb ik gemerkt dat er toch veel creatief talent op twitter is, en daar volop over twitteren. Als je de juiste mensen volgt is het heerlijk! Bij mij het echt een online naaiclubje. Geweldig!Twitter je ook even creatieve dingen? Gebruik de hashtag #onlinesewingbee zodat ik je kan vinden. Je kan me volgen via @bouquetbuttons. Tot op twitter!

// Since a few days I’m using twitter. Actually I’m using it again. I used to have an account but I didn’t do anything with it. So I deleted it some time ago. During the blogmeet I’ve learned that there are many craftsy people on twitter. I gave it some thought. I decided to give it a go, again. I’m really loving it! It is an online sewing bee! How cool is that! Do you also tweet about craftsy stuff? Use the hashtag #onlinesewingbee so I can find you. You can follow me @bouquetbuttons. See you on twitter!

follow me @bouquetbuttons

2 comments on “twitter is my #onlinesewingbee”

Bedankt voor je reactie! Ik vind het super leuk om ze te lezen :)