new girl opening credit copycat dress

Who’s that girl,… En jawel een tweede New Girl Copycat. Zoals ik al vertelde ben ik verlief op de stijl van Jess. Het perfecte excuus om nog een jurk uit haar kleerkast na te maken. En ook omdat het al super lang op mijn pinterest inspiratie bord staat. Dit is mijn tweede kledingstuk voor de Copy Cat Sewing challenge

new girl opening credit copycat dress

Ik heb gekozen voor een tricot stof. Jess haar jurk is waarschijnlijk van katoen gemaak. Maar ik wou een jurk hebben die ik naar het werk kan dragen, maar ook om op de zetel te hangen. Eigenlijk is het een beetje een pyama geworden. Maar zo eentje die je altijd en overal aan kan doen. Het zit goed en het ziet er goed uit. Match made in Heaven.

new girl opening credit copycat dress

Voor deze jurk gebruikte ik de Renfrew Top als bovenstuk. Voor het onderstuk greep ik terug naar mijn allom gekende klokrok die ik aangepast heb. Zoals je kan zien heb ik enkel plooitjes aan de voorkant gemaakt. Met een stevig poep zoals de mijne zijn plooitjes niet echt aan te raden op het achterwerk.

Ondertussen maakte ik nog een paar jurken op deze manier, nieuwsgierig?

 

new girl opening credit dress copycat

Btw, deze jurk is ook perfect voor een avondje uit.

Als je New Girl nog niet kent, scroll vrolijk verder en aanschouw:

 

new girl opening credit

Hier zijn nog meer leuke versies van deze jurk:

35 comments on “New Girl opening jurk Copy Cat”

 1. Cute! Lelie this is adorable, I love the pleats with the knit and that gorgeous color is so pretty on you.
  PS Doesn’t it always feel so good to be able to check something off your inspiration sewing board? I always love being able to do that.

 2. Me and my girls LOVE New Girl. We are only allowed to watch the episodes together so if someone is missing we have to wait! Your dress is adorably cute! My oldest daughter now thinks I should make one for her just like yours! ~Laurie

 3. Love it! It looks good as well as super comfy.

  Have you seen the site ‘What would Zooey Deschanel wear?’, an homage to her clothing? Lots of inspiration, but dangerously addictive.

 4. Oh my gosh, I love this so much! I love that you made it out of jersey, and I also really like the scoop neckline since it looks modest but super cute! Aah, I really want to copy you now 🙂

 5. Lap, nu zit ik wéér met dat liedje “Who’s that girrrrrl?” in mijn hoofd.

  Dat kleedje is … perfect! Kleur, patroon, stof, het vallen van de stof… Het klopt volledig!

Bedankt voor je reactie! Ik vind het super leuk om ze te lezen :)