knitting, breien

Het gaat een warme winter worden.

// It will be a warm and cozy winter.

breien, ciksjaal, strik haarband, circle scarf, bow headband, kntting

breien, cirkelsjaal, stik haarband, kntting, bow headband, circle scard

knitting, bow headband, circle scarf, breien, cirkselsjaal, stik haarband

Zowel de cirkelsjaal als de haarband zijn gemaakt met een tricot steek. Ik heb nog wat garen over. Hier wil ik graag wanten van maken. Suggesties voor gemakkelijke patronen/handleidingen/youtube filmpjes zijn zeer welkom. Het mag ook om te haken zijn, maar het moet echt super basic zijn.

// The circle scarf and heard band are both knitting with a stockinette stitch (according to google translate). I have some yarn left. I would like to make some mittens with it. So if you know an extremely easy pattern/tutorial/youtube DIY to make mittens, please let me know. Just keep in mind that it should be extremely simple.

Feiten

Patroon: Geen

Materiaal: garen van de Veritas

// Facts:

Pattern: none

Materials: Β yarn from Veritas

25 comments on “Knitting the night away”

    • Hi Vanessa, you have some beautifull pictures on your blog. Lovely. And about bloglovin’, you should follow a blog because you love it not because the blogger is following you. Sad that it appear from this comment you would only follow a blog if it’s blogger follows you back.

  1. Wat een leuke sjaal en haarband! Ik ben ook nog op zoek naar een patroon voor wanten, want ik kan geen duimen breien. Nu brei ik vooral katjes, van die halve wandjes zonder vingers met een gat voor de duim. Die is erg simpel te maken, een lapje maken dat rond je pols kan, eerst met recht/averecht en daarna tricot.

    • Ik heb 8 steken opgezet en dan regelmatig rond mijn hoofd gedaan om te kijken of het voldoende lang was. En dan terug een klein rechthoekje gemaakt dat voldoende breed was om het deel waar ik het aan mekaar zette te bedekken en dan rond dat deel het stukje vast gezet door het ook aan mekaar vast te maken. Ben je hier iets mee? Ik ben echt slecht in brei-dingen uit te leggen omdat ik er helemaal niet thuis in ben.

Bedankt voor je reactie! Ik vind het super leuk om ze te lezen :)