image-1

Ken jij Palanca? Palanca is een super leuke en schattige koffiebar in het hartje van Antwerpen. Ik ga er regelmatig een koffie thee’tje (gember-sinaas) drinken samen met een heerlijk stukje taart. Maar dit weekend valt er niet enkel iets te drinken en te smullen. Het wordt een geweldig weekend vol workshops!

// Do you know Palanca? Palanca is a lovely coffee bar in the center of Antwerp. I pop by now and then to get a lovely coffee tea, ginger – orange is my favourite! And there is always great cake, the perfect recipe. But this weekend there will be a lot more then only coffee and tea. It is weekend packed with great workshops.

913918_566984566699970_1676905122_o

Er zal ook een workshop door mij , *pimp you clothes*. Dit is op zaterdag om 14u, tot ongeveer 16u. Voor deze workshop breng ik een hoop leuk materiaal mee waarmee je je kleding kan opleuken, onder andere textielverf, en studds zullen aanwezig zijn. Je zorgt zelf voor een t-shirt, broek, rok, tas,…. iets waar je je op wil uitleven. Deelnemen aan de workshop kost 5 euro. Je kan spontaan binnen springen, maar je vooraf inschrijven is beter. Dan ben je zeker van je plek. Er kunnen 4 personen deelnemen. Mail dus als de bliksem naar mij bouquetofbuttons@gmail.com om je in te schrijven.

Tot zaterdag!

//There will also be a workshop by yours truly. How cool is that! The workshop *pimp your clothes* is all mine. On saturday at 14h you are very welcome to join me. If you have some clothes that need a make-over. Bring them along, if you don’t well you won’t have something to work on. I’ll provide all kind of fun materials you can use to pimp you clothes. The participation fee is 5 euros, almost for free! If you would like to participate you can pop by, but there is only room for 4 people. So if you want to be sure of you spot, drop me a line, bouquetofbuttons@gmail.com.

See you on saturday!

  • ┬áPimp Your Clothes
  • Za/Sa 12/10, 14u00
  • @Palanca, St- Jacobsmarkt 59, 2000 Antwerpen
  • bring something to pimp

image-15

De foto’s zijn gemaakt door Joris Casaer. Hij heeft hele mooie foto’s op z’n. Dus klikken die handel.

Pictures by Joris Casaer. He has some lovely ones over on his site, so go on, what are you waiting for?

2 comments on “Workshop at Palanca this Saturday”

Bedankt voor je reactie! Ik vind het super leuk om ze te lezen :)