polka dot detail

Een tijdje geleden maakte ik een leuke polka dot rok. Sindsdien is ie niet meer van mijn lijf geweken. Behalve wanneer deze dringend in de was moest.

// A while ago made a lovely polka dot skirt. I’m so much in love with it I’ve been wearing it non-stop. Except for washing day off course.

polka dot style, new girl, zooey deschanel

Ik wou graag een warme, gezellige, en makkelijke look creëren. Zo eentje die je wel elke dag wil dragen. Ik kan zeggen dat deze outfit een schot in de roos is. Met excuses aan mijn collega’s die me steeds in dezelfde kledij zien. Ik beloof jullie, ik was m’n kledij echt, soms, heel soms,…

// I tried to create a warm, cosy and relac look. One off those you just want to go to bed with. I’m pretty sure I reached my goal. I’m wearing this outfit all the time now. I’m really sorry for my colleagues who have put up with me wearing the some clothes all the time. I promise I do wash them, sometimes,.. rarely,… Ok, you get the point I love this outfit!

polka dot style

polka dot style
polka dot style

Rok-Skirt: Me-Made /Trui – Jumper: River Island / Long Sleeve: H&M (old) /Kousenbroek-Panties: H&M (old)

/ Ketting- Necklace: gift /Armbanden -Wristbands : Veritas / oorbellen – Earhangers: Me-Made

 

10 comments on “Cosy polka dots”

Bedankt voor je reactie! Ik vind het super leuk om ze te lezen :)