cars blanket dekentje

Mijn petekindje verjaarde afgelopen week. Dat hij zot is van Cars weet iedereen. Een zacht knuffeldekentje van Cars zal hij leuk vinden dacht ik. Blijkbaar was ik juist. Het was een grote hit. Zo groot zelf dat de aanwezig kinderen gingen spelen alsof ze gingen slapen en samen onder de deken kropen.

cars blankie dekentje

De zoektocht naar gepaste stof begon. Bij de Stoffemiekes hebben ze mij goed geholpen. Ik kreeg veel tips, maar op die adressen vond ik geen mooie Cars stof. Hoe moeilijk is het om een schoon stofke te maken van een tekenfilm dacht ik. Na heel veel google’n kwam ik uit bij kidsfabrics.nl. Daar bestelde ik deze leuke stof.

Na deze overwinning was de zoektocht nog niet voorbij. 2 dagen voor het feestje moet ik nog fleece vinden. Ik heb geen auto dus, even naar Kapellen rijden was geen optie. Ik fietste heel Antwerpen door op zoek naar mooie fleece om het uiteindelijk om mijn hoek te vinden bij Stoffen Joëlle. Maar ik weet waarom ik deze winkel bij overgeslagen had. Een hele tijd terug heb ik er stof gekocht. En wie de winkel kent weet dat het daar niet de goedkoopste stoffen zijn. Erg behulpzaam was het personeel ook niet. Als ik iets vroeg werd er eerst gerold met de ogen, gezucht en dan kon het er vanaf. Ik vermoed dat ik daarom na deze ervaring er nooit meer binnen ben gestapt. Toen terug naar huis fietste zag ik de winkel in mijn ooghoek, en bedacht met dat er nu nieuwe eigenaars zijn. Dus gaf ik het een nieuwe kans, en wat een verademing. Het personeel is er super en ze hebben veel kleuren fleece.

Het enige dat vlot ging was de paspel. Die heb ik zelf gemaakt, al moet ik toegeven dat ik biais gekocht heb.

Zijn zus wil nu graag eentje voor haar communie met prinsessen die paarden zitten. Die stof vinden zal waarschijnlijk nog een grotere uitdaging zijn. Gelukkig heb ik nog tijd tot Mei. Als je tips hebt, laat maar horen.

 

11 comments on “Cars dekentje”

  1. Knal erop….een zacht dekentje….cars….komaan….wat wil een knul meer voor zijn verjaardag ?
    En wat betreft de prinsessen op een paard….dat zou wel eens kunnen meevallen. Ik las vanmorgen op een FB-groepje dat mama’s zich bekloegen dat ze een paardenprint zochten voor hun zoon en alleen prinsessen met paarden vonden…

  2. Mooi dekentje! Ben je in de Kerkstraat al binnen gesprongen in die nieuwe stoffenwinkel? Als ik er langsrijd met de bus wil ik er altijd binnen, maar ’t is er nog nooit van gekomen!

Bedankt voor je reactie! Ik vind het super leuk om ze te lezen :)