Nu de dagen korter worden en de temperaturen zakken heb ik nood aan een lekker warme outfit. Gelukkig heb ik me al voorbereid. Enkel een paar handschoenen ontbreken nog.

// The days are getting shorter, the temperatures are dropping, I need warm clothes! Luckely I did my preparations in time. For once, but I still lack some mittens.

polka dot, style, OOTD

Voor deze outfit koos is mijn leuke zelfgemaakte polka dot rok, een zelfgemaakte haarband en cirkel sjaal. Mijn jas is van Vero Moda. Deze is minstens 5 jaar oud. De trui kreeg ik eens van mijn mama, ook minstens 5 jaar geleden. De kousenbroek komt van bij Veritas. Mijn schoenen van River Island. Zij blazen dit jaar 3 kaasjes uit. Net zoals mijn petekindje. En natuurlijk mag ik mijn zeer oude riem van H&M niet vergeten. Al zie je ‘m op deze foto bijna niet.

Als ik dit hier allemaal leest komen er 2 dingen bekend voor. De meeste onderdelen van mijn outfit zijn of zelfgemaakt, of al vrij oud. Of toch oud in termen van kledij. Misschien ben ik stiekem de uitvinder van Slow Fashion ;).

// For this outfit I chose my home-made polka dot skirt, home-made headband and circle scarf. I added my jacket form Vero Moda. Which I own for at least 5 years. And my jumper is a gift from my mom. It is about the same age as my jacket. The stockings are form Veritas. My shoes are from River Island. They are about 3 years old. The same age as my Godchild. And I almost forget my very old H&M belt. Since it’s hidden away it’s only fair that I do mention my belt. I wouldn’t like to give it the impression I don’t need my trusty belt anymore.

Something sound very familiar. f In most  used words in my outfit posts are “home-made” and “old”. It looks like I invented Slow Fashion ;).

Als je meer outfitpost wil zien kan je hier terecht. Of liever meer in deze rok? En nu ga ik Game of Thrones kijken.

Tot snel

// You can find more outfitposts here. Or if you fancy this skirt, check out other posts with it. And now I’m off watching Game of Thrones.

See you soon

6 comments on “Home-made style: Winter is coming”

  1. nu het kouder is geworden lijk ik helemaal geen idee meer te hebben hoe ik me moet kleden. Vele van de outfits die ik aantrek voelen niet comfortabel/warm genoeg. Tijd om warme kleding te kopen denk ik dan 🙂

Bedankt voor je reactie! Ik vind het super leuk om ze te lezen :)