Vandaag vertel ik jullie over mijn eerste indrukken van de Brother Innov-Is 100 Prime Edition naaimachine. Ik heb er ondertussen een paar maanden mee kunnen spelen.

8 comments on “Review Brother Innov-Is 100 Prime Edition naaimachine”

 1. Ik ben ook aan het nadenken over een nieuwe machine. Ik dacht eerst deze, maar nu heeft de verkoopster me warm gemaakt voor de Pfaff Ambition Essential. Nu was ik geen fan van Pfaff, dus blijft mijn voorkeur deze. Ik heb ook de afweging gemaakt van de Brother 55 maar ik naai minstens 1x/ week. Vandaar dat de verkoopster afkwam met die Pfaff, die heeft én een sterkere motor, én ook wel al die extra prulletjes. Maar toch…de prijs is ook wel echt meer.
  Ben jij nog altijd zo content van deze Brother?

  • Dag Sara, Ik ben nog altijd weer content van mijn naaimachine. Soms mis ik wel een alfabet op die van mij. Moest ik ooit een nieuwe naaimachine kopen denk ik dat voor een ‘full option’ zou gaan, dus met alle prullaria erop en eraan. Veel succes bij het maken van je keuze.

 2. Ik overweeg ook om deze naaimachine te kopen, maar het enige nadeel vind ik idd dat er niet zoveel siersteken / geen alfbet op zit. Ik twijfel dan ook tussen de Brotther Inno vis 55 en de Inno vis 100. Ik raak er niet wijs uit, of ik moet gaan voor de sterkere motor of voor meer steken + alfabet. Wat zijn jouw ervaringen hierover?

  • Dag Sabrina,

   Ik zat met dezelfde vraag als jij. Ik heb besloten deze te kopen op basis van hoeveel ik naai. Als je 1x per week achter naaimachine kruipt, dan zou ik voor deze gaan omwille van de motor. Ik heb nog getwijfeld om Innov-Is 350 te kopen, maar dat kon er niet vanaf. Als het bij jou wel kan zou ik eerder voor de 350 gaan, als het niet gaat zou ik me de voorgaande vraag stellen, 1x per week naaien of meer? Dan zeker niet gaan voor lichtere motor. Veel succes met je keuze, het is een moeilijke knoop om door te hakken 🙂

 3. Leuke review (en schattig, met uw prijs die ge vergeten waart :p); Ik heb voorlopig beslist om mijn Brother nog van een nieuwe motor te voorzien en te sparen om tegen de zomer een nieuw (zwaarder) model aan te schaffen. De Innov-Is 100 lijkt mij alleszins al interessant EN betaalbaar. 🙂

Bedankt voor je reactie! Ik vind het super leuk om ze te lezen :)