bow necklace, DIY, Strikkettin

Jullie kennen deze nog? Het werd tijd dat ik jullie laat zien hoe ik het juist maak. En nog net op tijd voor degene die echt tot de aller-aller-aller laatste moment wachten voor hun kerstcadeaus in orde te maken. Je kan het natuurlijk ook op een speld of elastiekje bevestigen. Dan heb je weer totaal iets anders.

Do remember this necklace? It’s about time I showed you how to make it. If you are still crafting you Christmas gift, this one will be perfect for you. It is super fast and easy to make. In a few hours you will have bows for the whole family. If you don’t like the idea of a necklace, just glue the bow onto a pin or hair-tie.

Materiaal:

//English

// Supplies:

4 comments on “DIY Strik-ketting // Bow necklace”

Bedankt voor je reactie! Ik vind het super leuk om ze te lezen :)