wrap up 2013

In 2013 kwamen er 19 nieuwe projecten op mijn blog. Ik heb er meer gemaakt, maar een aantal zijn nog aan het wachten op hun plekje. Wanneer je op de foto’s klikt kom je uit op de bijhorende blogpost. Daar vind je info zoals het patroon, stof, aanpassingen,…

// In 2013 I blogged 19 sewing and no-sew project. I did make some more, but these are beauties waiting to get there time to shine.  When you click on the picture you will find the blog post. There is more information  about the pattern, adjustments, fabric,…

Bovenstuk // Top

Rokken // Skirts

Jurken // Dresses

   

New girl opening copy cat

This dress got featured on the Deer&Doe blog. How cool is that!

Accessoires/ Accessories

Voor het huis // Home decor

16 comments on “Projects of 2013”

  1. Wauw! Dat rode jurkje (met strik-ketting) en die met bloemetjes: HEEL TOF! Heb je hier toevallig patronen van? Ben nog een beginner, dus zo zelf doen is nog erg lastig 😉 en die stofjes, waar tover je die vandaan? Ik zou echt heel graag die bloemetjes stof gebruiken 🙂

    Ga vooral zo door!
    Je inspireert mij om weer eens de naaimachine tevoorschijn te toveren 🙂

Bedankt voor je reactie! Ik vind het super leuk om ze te lezen :)