Voor meer uitleg en links lees je best even verder.

 

3 out, 1 in challenge

Doe jij mee voor de 3 out, 1 in uitdaging? Hier kan je hier inschrijven voor de nieuwsbrief. Dit is maximaal 1 keer per maand. In 2014 ga ik ook enkele deelnemers interviewen om te kijken hoe het lukt.

Heb je een blog geschreven over deze uitdaging? Super! Laat me weten waar ik het kan vinden.

Is het al ver in 2014? Geen probleem, pik in op de moment dat je zelf wil.

Start-to-sew

Start je net met naaien? Of ben je van plan om te starten? Op deze pagina vind je alle start-to-sew posts. Start-to-Sew is mijn reeks online naailessen.  Heb je een vraag? Laat een reactie achter en ik kijk wat ik kan doen.

Ben je beginnen naaien door mijn serie te volgen? Ik zie graag wat je maakt! De foto’s die je me stuurt kunnen gebruikt worden in de nieuwsbrief. Ik vraag steeds op voorhand je toestemming hiervoor.

Inschrijven voor de Start-to-Sew  nieuwsbrief kan hier. Dit is maximaal 1 keer per maand.

 

88 comments on “Will you join me in 2014? For Stashbusting or Start -to-sew?”

 1. Hey! Ik heb gisteren deelgenomen aan de Big Blogameetup in Antwerpen, en daar heb ik voor het eerst over dit idee gehoord en ik moet zeggen dat ik inderdaad -zoals de meesten- vééééél te veel stoffen heb!
  Ik wil dus héél graag meedoen, het moet écht!!
  Ik ga dus wel voor de 3-1!
  Ik hoop dat het me lukt!
  Ik volg je, dus jij bent mijn duwtje in de rug :-)))
  Gr
  An
  jace-did-it.blogspot.be

 2. Ik ben goed bezig! Al zeg ik het zelf 🙂 dit jaar nog maar 3stofjes gekocht,en er al 9 verwerkt 🙂 kan ik mezelf belonen op het stoffenspectakel 🙂 joehoe

 3. Oh jee, deze post kon ik een paar weken geleden nog negeren, maar nu ik weer iets lees bij Khadetjes kan ik het niet langer wegstoppen. Last van mijn geweten enzo. Misschien moet ik toch maar meedoen, maar euhm, telt 2 out, 1 in ook al? (3 out, 1 in?! het angstzweet breekt mij al uit).

 4. Ik had geen plannen in die richting… – ik zit in een major ontkenningsfase. Maar zie, hier ben ik dan toch. Het loopt gewoon de spuigaten uit, ondertussen heb ik voor ieder project in mijn hoofd minstens twee stofjes klaarliggen ;). Dus IK DOE MEE! Op mijn blog heb ik een extra pagina aangemaakt (3out, 1in) en ik maak een dezer nog wat extra reclame!

 5. Hi Lelie, This is the first time that I’ve seen your blog, but I’m glad I found it, it’s very good! I have far too much fabric stashed so I’m joining you for the stash-busting! I may even try 4 out, 1 in!

 6. I’m in for stash busting! I have plenty of fabrics to go through so am hoping to go the whole year without any new fabrics at all..but as that is unlikely I am trying to limit the number in and maximize the number out!

 7. Goed idee! Ik schrijf me ook in… Ben nog maar een beginner maar mijn “stoffenkast” puilt al uit! 🙂 Komen de naailessen van start-to-sew ook gewoon op je blog? Daar kijk ik enorm naar uit…

 8. Ahum, ik ben nog in ontkenning wat te veel stofjes betreft, maar ik vind het wel een leuk idee. Misschien dat ik op die manier gewoon mijn huidige stofjes allemaal (allez, een deel toch) kan verwerken tot nieuwe kledingstukken en ander leuks (valt het op dat ik altijd een extra motivatie nodig heb om iets te doen? :P).

 9. Ik doe mee, al zal het moeilijk worden denk ik… Mijn verzameling stofjes beperkt zich voornamelijk tot katoen stofjes (met kinderprint) en mijn voornemen is om dit jaar met verschillende stoffen te leren werken en ook eens aan mezelf te denken!!

 10. ik doe ook graag mee maar heb nog geen grote voorraad omdat ik nog maar herstart ben sedert september. Maar 1weg/bij dat gaat al lukken.Maar ik kijk uit naar je filmpjes. leuk idee voor de mensen met meer voorrad in huis dan in een stoffenwinkel

 11. Ik wil de uitdaging ook wel aangaan. Het is alvast een goede schop onder de kont om minder te verzamelen 🙂 Ik zal nog eens goed nadenken of het 3 dan wel 2 kopen 1 nieuw wordt, en dan schrijf ik er zeker nog een blogpost over!
  En de start to sew zie ik ook wel zitten. Ik naai nu al iets meer dan 2 jaar, maar bepaalde dingen lukken nog altijd niet zo goed.
  Ik kijk er alvast naar uit!

   • Ok, ik heb beslist.
    Het wordt 2 weg, 1 nieuw. En ik laat mezelf nog enkel uitspattingen toe tijdens solden/uitverkoop. Dat lijkt mij nog een redelijk haalbare doelstelling, maar ook nog niet te gemakkelijk 🙂
    http://liesebieze.blogspot.be/p/2014.html
    En misschien is de reeks start-to-sew wel te basis voor mij, maar er zijn toch een aantal dingen die mijn nog niet heel goed lukken, dus hopelijk komen die ook aan bod. (Gewone ritsen lukken bv nog altijd niet goed en aan blinde ritsen heb ik mij nog niet aan gewaagd)

 12. Wel… Gisteren stond ik voor mijn stoffenvoorraad en ik was zo verbaasd dat er intussen al 3 extra grote dozen voor mijn 6 grote IKEA-bakken met stof stonden en dat die 6 bakken intussen echt wel uitpuilen… Nu, ik denk dat de helft wel “te recykleren”-stofjes zijn, maar toch. 3uit-1in lijkt me wel te doen. Ik vrees alleen dat dat bij mij niet in een kleine aankoop, maar eerder in een hogere productie zal resulteren… Ik doe dus graag mee en ik zal proberen bij te houden wat er in en uit gaat. Dat wordt al een uitdaging op zich!

 13. Hallo, ik doe ook graag mee…ik heb nog niet zo’n grote verzameling, ik ben eerder terughoudend in het aankopen van stof ( faalangst??) -dus voor mij : 1 verwerken/1 aankopen ….ik kijk uit naar de filmpjes!!

 14. ik doe mee aan de uitdaging. Graag zelfs, want momenteel heb ik een beetje een overload van stof. Ik ga voor mezelf nog even moeten bedenken hoe ik het moet aanpakken en dan volgt er zeker een postje op mijn blog.

 15. Hela
  Verzamelen kan ik erg goed!! Dus ook ik doe graag mee!
  Voor mezelf pas ik de uitdaging ook een beetje aan en wil ik ook vooral mijn reststofjes wegwerken. Die kleine restjes waar ik geen kledingstuk meer uit krijg, maar wel mijn stoffenboxen blijven liggen. Deze restje kunnen perfect dienen voor andere kleine projectjes zoals tasjes, kroontjes, zakjes…
  Op mijn recente blogje ga ik zeker nog een post schrijven over deze leuke, originele uitdaging.
  Ik hou je op de hoogte!
  http://mamoeka.blogspot.be/

  • In koor “Welkom Evelien” Leuk dat je mee doet! Ik ben benieuwd wat je met je restjes gaat produceren :). Ik gebruik ze soms als vulling voor iets wanneer er echt niets meer mee aan te vangen is.
   Super tof dat je het op je blog gaat vermelden 🙂 Misschien moet ik toch nog een buttons verzinnen. Ik heb erover nagedacht, maar ik dacht, goh zo’n vaart zal het wel niet lopen, maar ik heb al heel wat aanmeldingen ondertussen. Super leuk!

   • Merci voor de tip ivm de stoffenrestjes! Ik hou je op de hoogte van wat ik ga maken met de restjes. En zo’n button(s) is anders wel een leuk idee!! Zeker nu je zoveel interesse wekt! Helpt voor ons ook als reminder, n stok achter de deur!! 🙂

 16. Haai! Ja ik doe mee, denk ik, haha. Ben ook verslaafd aan leuke stoffen, dus het zal een grote uitdaging voor mij zijn. Maar ik ben het met je eens, verzamelwoede moet een beetje ingeperkt worden.

 17. ‘3 out, 1 in’ vind ik een goed voornemen waar ik me ook aan ga proberen te houden. Ik ga direct mijn vriend op de hoogte brengen, want een beetje morele steun (en een herinnering op de juiste momenten) is misschien niet overbodig 🙂
  Nu zette ik wel juist 10 stofjes te koop vorige week. Tellen die dan al mee bij de ‘out’-stapel? :p

Bedankt voor je reactie! Ik vind het super leuk om ze te lezen :)