sewing blogger meet up

Aangezien de eerste Sewing Bloggers meet up zo’n succes was kon een tweede niet uit blijven. Op een vroege woensdag ochtend staken  Anneke, HanneIlse en ik de koppen bij elkaar. Natuurlijk met de nodig heerlijk taart thee.

// Since the first Sewing Bloggers meet up was super cool, there had to be a second one. On an early wednesday morning Anneke, Hanne, Ilse and I met up to plan the day. Off course there was some lovely pie and tea.

De tweede editie zal doorgaan in *trrrrrrrrr* Antwerpen Op 18 januari!

We spreken af om 10u bij Viggo’s. Een heerlijke koffie/thee bar die minder dan een minuut stappen is van het station. We blijven daar tot 11u. Daarna gaan we een paar stoffenwinkels bezoeken. (Dat gaat lastig worden met het dieeet) s’Middags gaan we overheelijk Indisch eten. Hmmm ik kijk er nu al naar uit. We gaan het Modemuseum bezoeken, en nog veel meer thee en koffie drinken. Er gaat ook weer een stoffen/fournituren/patronen swap zijn. Dus breng zeker wat spullen me die je wil ruilen of weggeven. Een gezellige gevulde dag!

Als je mee komt contacteer Anneke: annekecaramin@hotmail.com (Van Annette Tirette). Ze zet alles in een mooi overzicht. Merci Anneke!

Tot dan!

// The second edition will be in *trrrrrrrrrrrr* Antwerp the 18’th january!

We’ll be meeting up at Viggo’s (De Coninckplein) at 10. We’ll have some coffee, tea and pie. At 11 we’ll go and see some fabric stores. We’ll eat a lovely Indian lunch and go to the fashion museum. At some point there will be a fabic/notions/pattern swap. So bring along the stuff you want to swap or give away. 

I will be a great day! If you want to join in, just tell Anneke: annekecaramin@hotmail.com (Van Annette Tirette). She will make sure we don’t forget anyone. 

See you at the Sewing Blogger meet up! 

ps, Hanne I’m sorry for stealing your super cool poster.

 

21 comments on “Belgian/Dutch Sewing Blogger meet up”

Bedankt voor je reactie! Ik vind het super leuk om ze te lezen :)