Sewalutions 2014

Heb jij Sewalutions ofwel naai-voornemens in 2014? Ik heb er een paar, en dat zal moeten volstaan.

 • Meer voor anderen naaien. Niet op bestelling maar wel voor de fun. Dit voornemen zie je ook terug komen in mijn Te naaien lijstje 2014.
 • Patroontekenen terug oppakken (bewijsmateriaal 1, 2, 3)
 • Leren Draperen, danzij 1 van mijn geweldige kerstcadeaus
 • Van mijn stoffen verzamelwoede af geraken, doe je mee?
 • Een Giraffen onesie maken voor mezelf
 • Mijn kamertje in een echte naaikamer veranderen (ok niet echt een Sewalution)

Wat wil jij zeker maken in 2014?

14 comments on “Sewalutions 2014”

 1. Haha lijstjes van wat ik wil maken…. Die blijven oneindig en daar blijft maar bij komen. Verschillende projectjes afmaken (rode klok rok, breinaaldenrol, omtrek van bikini verkleinen, een rok waar ik ooit aan begonnen ben eindelijk eens korter maken)
  Een pyjamabroek maken uit de flanel die ik van mijn oma erfde
  Zomershortjes, een juniperbroek, een jacobbroek voor mijn metekindje, om nog maar te zwijgen van al de leuke stofjes waar ik toch nog eens een rokje van wil maken…..
  Dus bij deze wordt er elke maand een luie/ naaizondag gepland 😉

 2. Haha, zo grappig, jouw eerste sewalution is dat je meer voor anderen wilt naaien, terwijl de mijne net is dat ik wat meer voor mijn eigen gezinnetje wil naaien. Het meeste dat ik tot nu toe genaaid heb is voor cadeautjes voor anderen en slechts heel sporadisch voor onze kindjes en al helemaal nog nooit voor mijn man. En daar wil ik iets aan veranderen in 2014. Met de 3 out – 1 in doe ik zeker mee! Niet dat ik zo erg ben als Deborah van Toertjes en Pateekes, maar er mag toch wel wat meer “uit”. Voor de rest wil ik dit jaar al van het begin van het jaar nadenken over kadootjes voor iedereen (verjaardagen en dergelijke) zodat ik dat niet altijd last minute moet doen… Die giraffen onesie is wel geweldig! 🙂

  • Ik wil ook dit jaar graag iets maken voor mijn vriend, en wat kleertjes voor mijn nichtjes en neefjes. Dus het is nog wel vrij dichtbij. Ik ga zeker niet in de wilde weg beginnen naaien.

   Ik heb even de blog waar je naar verwijst opgezocht. Wat heeft ze veel! Ik dacht dat ik al giga-veel had, maar het valt precies nog mee tegenover haar. Alhoewel het valt ook mee bij mij .

   Leuk dat je meedoet aan de 3 out, 1 in challenge 🙂

 3. Good luck, that looks like a reasonable list! I think the only thing I want to do is find more time to sew – planned projects, new projects, for me, for gifts… just sew, sew, sew!

Bedankt voor je reactie! Ik vind het super leuk om ze te lezen :)