stashbusting 3 out 1 in

Februari is voorbij. Tijd voor een stand van zaken. 

out

Laten we beginnen met de stoffen die buiten zijn gegaan. Eentje mist, het was een blauwe denim die ondertussen biais is. 

stashbusting 3 out 1 in

Deze stapel stof heb ik weggegeven voor verjaardagskado’tjes en swaps.

stashbusting 3 out 1 in

Deze stof zullen jullie herkennen van de give away.

Stashbusting, 3 out 1 inHet groene polka dot stofje heb ik ook weggegeven. Van de blauwe heb ik deze jurk gemaakt.

In

stashbusting 3 out 1 in

Deze maand zijn er 4 nieuwe stoffen bijgekomen. Ik kocht de roze fleece voor het dekentje dat mijn nichtje bestelde. De paarse hartjes heb ik met pijn in het hart gekocht. Vorige maand heb ik ook al paarse hartjes gekocht. Iets later bleek dat ik te weinig van die stof gekocht had. Ik heb lang gezocht om dezelfde stof te vinden iets dichter bij huis. De vorige heb ik uit Amerika laten komen omdat ik ze niet vond. De tweede poging was weer geen succes dus besloot ik gelijkaardige hartjes te kopen. Ik zal de andere ook wel kunnen gebruiken maar het blijft toch jammer. De groene hartjes zijn voor mezelf. Daar ga ik de wikkeljurk mee maken uit het boek Homemade, met een aantal aanpassingen, het patroon is al uitgetekend en aangepast. De onderste stof ga ik gebruiken voor een licht zomer trui’tje te maken met het Renfrew patroon. +4

Verdict

Aan het einde van januari mocht ik nog 1 stofje kopen. Ik heb 1 stof gebruikt voor mijn bollen jurk, ik heb eentje omgezet in biais en ik heb er 7 weg gegeven. Dat maakt dat ik er nog 4 mocht kopen zonder de uitzonderingen te gebruiken. Ik ben heel blij dat ik deze maand geen uitzonderingen heb gebruikt. Hopelijk terug hetzelfde in maart.

 

stashbusting fabric 3 out 1 in

Hoe lukt het bij jou? Ik ben benieuwd! Als je er een blogpost over hebt geschreven, laat zeker een link achter bij de reacties.

 

Vorige berichten

15 comments on “Stashbusting February”

    • Jij of ik? Ik had nog een “stofje op overschot” van januari dus ik heb nu geen reserve meer, of heb ik mis geteld? Nee toch?, Ik mocht er nog eentje kopen van januari, ik heb er 7 weggegeven, 1 stuk stof is nu biais (heel veel biais in verschillendere breedtes), en van het blauwe bollen stofje heb ik een jurk gemaakt. Dus mocht ik er 3 nieuwe kopen + eentje die ik nog “te goed” had van van januari 🙂

  1. Netjes! Ik heb in februari veel gemaakt en veel gekocht 🙂 maar dat mag, want ik doe niet mee haha. Heb wel mijn voorraad flink uitgemest en een deel weggegeven. Mijn afspraak met mezelf is dat alles in mijn kastje moet blijven passen, en tot nu toe lukt dat steeds nog.

Bedankt voor je reactie! Ik vind het super leuk om ze te lezen :)