sewing magazine, naaimagazine, tijdschrift, knipmode, burda, ottobre, La Maison Victor

De laatste tijd heb ik zoveel leuke nieuwe naaimagazines ontdekt, en ik ben er zeker van dat er nog zo veel meer bestaan! Mijn nieuwsgierigheid is gewekt. Daarom heb ik vandaag 1 simpele vraag voor jullie: Welke naaimagazines kennen jullie? 

Laat me weten wat je favoriet is, welke je misschien minder tof vind, uit welk land ze komen. Ook met een website zou ik heel blij zijn. Ken je een naaimagazine? Laat een reactie achter en verbreed mijn horizon. Mijn eeuwige dankbaarheid krijg je er gratis bij!

// Lately I discovered some great sewing magazines, but I would love to discover some more! I’m very curious about your favorite sewing magazine. In this short blog post I have one question for you: Which sewing magazines you you like (know)?

Please let me know, and if they have a website I would love to pay it a visit. Help me on my discovery for new sewing magazines. If you leave a comment you’ll earn my eternal gratitude. 

21 comments on “Which Sewing magazine do you like?”

  1. Ik heb laatst een La Mia boutique besteld op Naaipatronen.nl, eentje die een goede kritiek had gekregen van Paunnet. Heel mooie Audrey Hepburn achtige jurkjes. Ik heb er nog niks uit gemaakt dus ik heb nog geen idee hoe moeilijk het is om een Italiaans patroon te volgen.. Verder vond ik in mijn beginjaren de Burda Easy altijd leuk omdat je daar de patronen zo kon uitknippen en de handleidingen heel uitgebreid zijn, maar die komt niet zo vaak uit. Wel kun je die ook op Naaipatronen.nl bestellen als ze hem op voorraad hebben.

  2. Ik heb een abonnement op Ottobre (dames en kinderen) . daarnaast koop ik af en toe Burda/Knipmode/Knippie. Voor kinderen koop ik ook ‘be inspired by poppy’ en ik heb ook wel een paar Patrones-nrs in de kast. Het eerste nr. van Victor heb ik gekocht ; maar het is niet mijn stijl.

  3. Burda, Knipmode, La maison victor, en nu hebben mijn ouders ‘patrones’ meegebracht uit Spanje. écht een topmagazine met super moderne kleedjes en ontwerpen, iets meer voor de jongere naaister. Je kan trouwens ontzettend veel naaitijdschriften bestellen via naaipatronen.nl 😉

    La Maison victor eerste editie vond ik ook een succes, de tweede heb ik nog niet te pakken gekregen, maar ik zie dat jij het wel al hebt. Is het evengoed als het eerste?

  4. Ohhhh I love pattern magazines! My favourites are Mannequim (Brazil), Burda, Knipmode, and Ottobre. I have a few MyImage magazines too but they aren’t my favourite patterns. But I’m finding my I love pattern books more: drape drape, grains de couture, Un ete couture 🙂 so lovely!

  5. Ik moet eerlijk bekennen dat ik niet zo vaak naaitijdschriften koop, omdat ik het meeste van losse patronen naai. De naaitijdschriften die ik koop zijn meestal Burda’s, en soms knipmode. Ottobre ken ik wel maar die laat ik eigenlijk altijd staan in de winkel.

Bedankt voor je reactie! Ik vind het super leuk om ze te lezen :)