sewing room, tour, naaikamer, rondleiding

Mijn naaikamer krijgt een make over! Degenen die mij op Facebook volgen wisten dat al, en nu jij ook. Ik wil jullie graag up to date houden over de werken, en er is geen betere manier daarvoor dan te starten met een “voor” filmpje. Kijken jullie mee?

 

 

8 comments on “Naaikamer Make over: voor”

  1. Wow Lieke, jij hebt echt veel naaigerief (en zeg, noem dat toch geen brol 😉 ), je moet als eenpersoonsfabriek aan de slag wil je dat ooit allemaal gebruikt hebben. Ik ben benieuwd naar de make-over (maar ik dacht je naaikamer al klaar was met die grote ronde tafel erin toen).

    • Ik heb die tafel toen weg gedaan omdat die te groot was met al die kasten erbij. Hoewel ik dat een zeer fijne tafel vond, en ik dacht met een kleinere tafel erin te zetten dat alles wel beter zou zijn, maar ik vond het te veel meubel navenant de kamer. Misschien heb ik nu wel een beetje spijt dat ik die tafel weg gedaan heb want met de nieuwe inrichting had die tafel wel tot z’n recht kunnen komen. En sorry van de brol, ik zal er kleine spullen van maken 😉 En ik vind brol niet noodzakelijk negatief. Het verschil in dialect veronderstel ik 🙂

  2. wooow amai zo veel spullen 🙂
    Stiekem ben ik wel benieuwd naar je boekencollectie 😉 Misschien moet je daarna eens een post daarover schrijven.
    Nu eerst benieuwd naar het eindresultaat! Succes met de make over 🙂

Bedankt voor je reactie! Ik vind het super leuk om ze te lezen :)