Dag allemaal!

Ik heb een geweldig nieuwtje! Een tijdje geleden waren we met enkele blogger aan’t twitteren dat het kei tof zou zijn om een Belgisch/Nederlandse project Sewn of Great Belgian Sewing Bee te hebben. 2 dames (Caroline en Hanne) hebben zich erachter gezet, en Sew it Up is de uitkomst! Vanaf 12 april zullen 6 naai-enthousiastelingen het tegen elkaar opnemen. Iedereen kan zich inschrijven, dus als je er zin in hebt. Surf vliegensvlug naar de site

Ik ga mijn kans wagen, jij ook?

sew it up, sewing challenge, naaiwedstrijd

 

7 comments on “Sew it Up! Sewing Challenge”

  1. Dit lijkt me geweldig!IK twijfel ook nog om mee te doen want mei gaat zowiezo een hele drukke maand worden,druk in het kapsalon,zelf een plechtige comunnicant en een driedaagse trip naar Barcelona,whieeeeeeee.Beetje veel om dan nog mee te doen,denk ik zo.Ik ga zeker volgen hoe jullie het er vanaf brengen en duimen!

  2. There is a blog called the renegade seamstress who haa done a couple of sewing bees on hee blog. She pics seamstresses from around the globe has weekly challenges to refashion clothes and her followers vote. It ia such fun! Ahe even haa prizes for all the contestants.

Bedankt voor je reactie! Ik vind het super leuk om ze te lezen :)