Ken je By Hand London? Het patroon merk dat Anna, Charlotte, Elisalex, Polly, Victoria, Georgia en Flora in een nieuw kleedje stak. Naast het patroon willen ze print-on-demand stof gaan aanbieden. Je kan een patroon insturen en dan maken zij de stof voor je. Gedaan met het eeuwige gezoek naar het perfecte stofje! Maar alleen kunnen ze dat niet. Zo’n stoffen-printer kost bakken vol geld. Daarom hebben ze een Kickstarter campagne aangemaakt. Je kan een bedrag doneren om hun te helpen. Ze hebben nog een 6 dagen tijd de tijd om hun doelstelling te halen. Ik heb hen al gesteund, ga jij ze ook steunen?

Je kan ze hier steunen. Ze hebben een toffe video gemaakt, maar om de een of andere reden wil wordpress die hier niet laten zien. 

Btw, Charlotte is een uitgeweken Nederlandse, moest je dat helpen overtuigen om te sponsoren, even het oranje boven gevoel boven halen. Die Nederlandse roots boven halen. 

Btw 2, als ze hun doel halen geven ze een feestje in London, wie heeft er zin in een weekendje Londen

 

4 comments on “Help By Hand London”

    • Jammer eh, ik heb ook al eens naar kickstarter een mail gestuurd dat ze paypal of debit kaarten moeten aanvaarden. Er zijn al een aantal dingen die ik niet gesteund heb terwijl ik het wel zou willen. Nu heb ik eventjes de kaart van mijn liefje gebruikt 🙂

      Heel erg bedankt voor de liebster award! Ik ga direct kijken 🙂

Bedankt voor je reactie! Ik vind het super leuk om ze te lezen :)