spoeltjes, bobbins

Ken je het probleem? Je hebt gedaan met naaien je steekt je spoel boven op garen met bobbin mates en even later hangen alle losse eindjes aan elkaar. *ggrrrrrr* Ik vind dat super vervelend! En ik kan mij er echt aan doodergeren! Oh, ik ga snel iets maken, ik neem even het bijpassende garen, en dan,…. mag ik een half uur spenderen aan de bobijntjes te ontrafelen. Daar gaat de quality time met mijn naaimachine. Gelukkig is er een gemakkelijke en goedkoper oplossing. Kijk je mee?

 

 

15 comments on “Tem je spoeltjes”

  1. Geweldig idee.ik heb onlangs iemand gezien die de spoeltjes op schuimvormpjes steekt om je teennagels te lakken,maar dat heb ik nog niet geprobeerd.ik ga eens kijken of we geen stukje plastic darm meer liggen hebben in mijn man zijn voorraad.

Bedankt voor je reactie! Ik vind het super leuk om ze te lezen :)