Abby (Things for boys), Celina (Petit a Petit and Family) en Laura (Behind the Hedgerow) hebben iets leuks bedacht om iets belangrijks extra kracht bij te zetten.

Op 24 april is het Fashion Revolution day – een wereldwijde actiedag waarop we stil staan bijhoe en door wie onze kledij gemaakt wordt.  Herinner je je de ramp in Bangladesh nog?1133 werknemers lieten er het leven. Dat is een goedkoop topje toch niet waard? 

De 3 dames zochten naar een ludieke manier om de actie kracht bij te zetten en organiseren daarom een online Flashmob. Om mee te doen deel je een foto van jou met je zelfgemaakte kledij binnenstebuiten aan op je blog, instagram, twitter, facebook… op 24 april.

Show the world you care!

 

1 comment on “Fashion revolution day”

Bedankt voor je reactie! Ik vind het super leuk om ze te lezen :)