Stashbusting, 3 out 1 in

Maart is al eventjes voorbij, en ik moet zeggen het was een lastige maand!


out

Laten we beginnen met de stoffen die buiten zijn gegaan. Allez, stof, ik heb 1 project afgewerkt een tafelbeschermer voor ons tuinstel. Kwestie van er op tijd aan te beginnen ;). Daarnaast heb ik weer een grote zak met (rest)-stoffen weggegeven die ook als 1 telt. -2


stashbusting, 3 out 1 in

 

In

Deze maand zijn er 4 nieuwe stoffen bijgekomen. 2 stoffen kocht ik op het stoffenspektakel in Hasselt. Daar hebben ze een stand met super mooie stand met tricot die in Antwerpen er niet staat. Heel erg jammer, maar dat gezegd zijnde, de mooie bloemen tricot is ondertussen in een jurk gegoten. Binnenkort komt ie online, met foto’s waarop mijn haar heel vreemd is, wat medicatie niet kan doen met je haar zo blijkt. De wereldkaart stof had ik gekocht voor de “Sew Dolly Clackett”-Sewalong maar door ziek te zijn ligt die stof hier nog onaangeroerd. Ik heb de Sewalong aan mij voorbij laten gaan. Ik denk dat ik de stof nu ga gebruiken om koffertjes van te maken. De groene stof met vlindertjes heb ik al maanden geleden besteld maar is nu pas aangekomen. En met maanden geleden bedoel ik november. De winkel moest wachten op een nieuwe lading in die was begin maart binnen gekomen. Als je me volgt op Twitter weet je dat deze stof ondertussen ook een jurk is geworden. De oranje bolletjes stof, de perfecte oranje bolletjesstof. Ik kon er gewoon niet aan weerstaan. Zo schoon! En rarara, wat ik ervan ga maken, oh nee, toch geen jurk!? Oh jawel, en dat is het volgende dat op mijn to sew lijst staat. Als je me volgt op Instagram weet je ook al welk patroon ik ga gebruiken.  +4

Verdict

Aan het einde van februari had ik nog 1 eenzaam stofje dat 2 vrienden zocht. Ik mocht deze maand dus eigenlijk maar 1 stofje kopen. Ik ga dus zwaar in de uitzonderingen moeten gaan. 3 van mijn 4 wildcards gaan hiermee op. Maar, om mezelf een beetje goed te praten, 2 van de 4 stoffen zijn ondertussen gebruikt.


stashbusting fabric 3 out 1 in

Hoe lukt het bij jou? Ik ben benieuwd! Als je er een blogpost over hebt geschreven, laat zeker een link achter bij de reacties.

Vorige berichten

8 comments on “Stashbusting March”

  1. Ahum, welke stashbusting? Vorige maand heel dicht in de buurt gekomen van nog eens iets te maken (patroontje geknipt, stof klaargelegd), maar toen kwam er een vloedgolf aan taken en ik ben nog altijd niet opgeschoten. Nog 1,5 maand en het is grote vakantie, dan ga ik er eens serieus invliegen! 🙂 Heel mooie stofjes trouwens, daar moogt ge al eens een uitzondering maken.

  2. Niet slecht! Soms gebeurt het gewoon dat alle mooie stoffen tegelijkertijd aankomen. Niets aan te doen 🙂
    Ik ben zelf redelijk goed bezig (totale stoffenkoopban tot ik minstens 4 dingen afgewerkt heb, al 2 van de lijst gecheckt, 4 mei is het stoffenspektakel. Nog veel te doen dus)

    • Ik wou het echt niet, maar het was gewoon zo ;). Ik duim tegen zondag! Zouden de zeemeerminnen pailletten er terug staan? Die stof geraakt echt niet uit mijn hoofd! En zeker nu ik deze zomer naar Eurodisney ga :). Ik kan zondag niet mee komen :(. Ik had er niet meer aan gedacht dat het familiedag is van mijn liefje zijn familie. Het is in Antwerpen maar het duurt tot 18u fzo.

Bedankt voor je reactie! Ik vind het super leuk om ze te lezen :)