Net zoals vorig jaar doe ik mee aanMe-Made-May’14“. Ik vond het super leuk om elke dag dingen te dragen die ik gemaakt had, al waren die dagelijkse foto’s vaak “a pain in the ass”. Ook dit jaar ga ik 1 keer per week een update gegeven van wat ik de afgelopen week gedragen heb. Dat gaat op vrijdag zijn. Omdat deze week maar een heel korte week is zullen de updates starten op vrijdag 10 mei.

Als je wil zien wat Me-Made-May’13 opleverde kan dat hier bekijken.

Dit is het plan voor dit jaar: Gedurende mei draag ik elke dag een kledingstuk dat ik zelf genaaid heb. De kledingstukken mogen meermaals gedragen worden gedurende de maand.

Doe jij ook mee aan Me-Made-May?

 

2 comments on “Me Made May 2014”

  1. Ik doe ook mee! Maar 7/7 daar kom ik niet aan, dus ik ga voor 4 dagen per week! 🙂 Succes! Kan voor u geen al te groot probleem zijn met al uw mooie zelfmaaksels!

Bedankt voor je reactie! Ik vind het super leuk om ze te lezen :)