naaien en stikken 2

Een tijdje geleden werden Elisse, Eline en ik uitgenodigd voor de workshop Naaien & Stikken door de uitgeverij Tirion-Creatief waar ze hun gelijknamige boek voorstelde. Kijken jullie mee?

naaien en stikken 3

We spraken al vroeg af om samen naar Textielstad in Tilburg te rijden. Want Tilburg, Da’s een ander land! Eens daar werden we verwend met leuk gezelschap, lekkere hapjes en een dagje creatief genot.

We maakten samen een leuke keukenschort. Het stofje dat zowel Elisse als ik gekozen hadden was heel erg in trek! Vanaf nu staan we allemaal heel erg fashionable in de keuken.

naaien en stikken 1

Aan het einde van de dag kregen we een leuke goodiebag mee. Daarin staken leuke spulletje! Daarin stak ao een stofschaar (merci textielstad), lange kopspelden (ik vind ze heerlijk). Als kers op de taart kregen we ook allemaal een kopie van het boek mee naar huis! Wauw! Zo een mooi boek, ik vind het echt een boek dat iedereen in z’n kast moet hebben liggen, maar daarover later meer in een review. Ik ben op dit moment een jurk uit het boek aan het maken. Ze is bijna af. Dus verwacht je maar aan nog meer nieuws over dit fijne boek!

Je kan het boek hier of hier kopen. O ja, het boek is de vertalen van “The great British sewing bee” boek, van de eerste ( jep er is ondertussen al een tweede). Als je het boek liever in’t Engels hebt, dan kan je dat hier vinden. Btw, je kan het boek hier inkijken

Heb jij het boek al gespot? Bekeken? Gebruikt? Laat me zeker weten wat je vind van dit boek!

 

naaien en stikken 4

10 comments on “Workshop Naaien & Stikken”

  1. Ik vind het idd een mooi kijkhoek maar ‘k vind het jammer dat je de patronen van de computer moet halen. Alles samen kost dan veel geld!

    • Dat kan ik begrijpen. Ik teken het over met ruitjes papier. Ik ben niet zo’n fan van pdf patronen. Het handige aan het zelf tekenen met de ruitjes is dat je direct alle nodige aanpassingen kan doen om het perfect te laten passen. Elk nadeel heb ze voordeel 😉

Bedankt voor je reactie! Ik vind het super leuk om ze te lezen :)