naaikamer, sewing room, sewing space

Mijn vernieuwde naaikamer krijgt stilletjes aan vorm. Joepie! Tijd voor een update.

Nederlands

En? Wat vind je ervan?

Heb jij ook een kamertje om helemaal aan naaien te wijden? Of een hoekje in een kamer? Ik wil het graag zien!

 

6 comments on “Naaikamer Update”

  1. Heel tof!! Klinkt altijd aanlokkelijk zo’n eigen kamer, zeker als je hem helemaal kan inrichten naar je eigen smaak! Maar ik denk dat ik veel liever in de living naai waar mijn man/kids ook zitten. Alleen verstopt in zo’n kamertje lijkt mij zo ongezellig… Al mag je rommel er wel blijven liggen 🙂 ! Ik wil het ook graag, al weet ik niet of het iets voor mij zou zijn. Die van jou ziet er al goed uit, ik ben benieuwd naar het eindresultaat.

    • Ik snap helemaal wat je zegt! Ik heb dat gevoel ook, soms is het wat eenzaam daar. Mijn vriend en ik hebben besloten dat als we ooit verhuizen we op zoek gaan naar een woning waar aan de living een extra kamer is met een dubbele deur, waardat vroeger vaak de slaapkamer was, en dan zal dat de naaikamer worden. Op die manier zit ik niet meer alleen en kan de rommel toch verstop worden achter een deur. Maar dat zal nog vele jaren duren toen we het huis kochten waar we nu wonen hebben we gezegd dat we hier zeker 5 jaar blijven en daarna zien we weer verder. Dus nog minstens 3,5 jaar 🙂 Of moesten we iets kunnen bouwen wat toch stilletjes een droom aan het worden is zal het waarschijnlijk nog langer duren. Ach ja, we zitten hier goed voor nu en we zien wel wat de toekomst brengt 🙂

  2. Ziet er al goed uit! Leuk behangpapier ook 🙂 ‘k Ben momenteel ook bezig met m’n naaikamer te ‘organizen’, ben volop bezig met m’n nieuwe ikea-kasten in elkaar te zetten…

    • Bedankt Joke! Ik ben benieuwd naar jouw kamertje. Het is een gigantische luxe zo’n eigen kamer wanneer ‘m praktisch ingericht is. Ik heb de mijne al meer dan een jaar maar die is (tot mijn grote schande) nog niet veel gebruikt. Het was super onpraktisch ingericht,veel te veel kasten waardoor het het mini kamertje werd terwijl het eigenlijk een grote kamer is. De lengte van de muren gebruiken is het beste idee dat ik tot nu toe gehad heb 🙂 Joepie! Nu kan ik ademen, nu zo veel als mogelijk al uitpakken en dan wachten tot onze nieuwe kast voor de living er is, dan kan ik beginnen aan de definitieve tafel waarvoor ik een boekenrek als basis ga gebruiken zodat ik er ook nog veel spullen in kwijt kan 🙂 het einde is in zicht, maar het is ook nog niet heel erg dichtbij 🙂

Bedankt voor je reactie! Ik vind het super leuk om ze te lezen :)