Wow! Wat een cijfers! Vorige week heb ik mijn 300’ste post online gezwierd, had ik opeens 400 Bloglovin volgens en er ook nog eens 300 op facebook! Dat is mega veel! En dat allemaal in 1 keer. Daar hoort een give away bij.

//*yay* Thank you so much for sticking with me and following me! This is great news! And great news deserves a give away!Thank you

Omdat het 3 mijlpalen zijn, zijn er 3 dingen te winnen. Je kan kiezen om mee te doen aan eentje of meerdere. Onder elke foto zie je een formulier van Rafflecopter staan. Dat vul je in om mee te doen. !Je moet de eerste 3 opdrachten uitvoeren om geldig mee te doen! Mee doen kan tot volgende week maandag 16 juni om 23:59. Raffle copter kiest daarna een winnaar. Alle 3 de prijzen worden wereldwijd verzonden.

Β 

Win 3 meter marine gestreepte stof

Wil je uit dit stofje een zomerjurk maken? Een lange rok, volgens mij word dit een prachtige gabriola, of nog iets anders? Waag dan je kans!

! Je moet de eerste 3 opdrachten uitvoeren om mee te kunnen doen, beantwoord de vraag, Wat is je favoriete naaiboek, like mijn pagina op facebook en volg me via je favoriete lezer. Facebook telt niet mee als lezer.Β  Vertel met in de reacties welke lezer dat is. De andere opties geven je extra kansen (twitter, Youtube en Instagram). Als je 1 van de eerste 3 niet doet, dan kan je niet meedoen. Succes !

 

a Rafflecopter giveaway

Win Basisboek Patroontekenen

Basisboek patroontekenen

Wil je leren patroontekenen? En je skills naar een hoger niveau brengen? Dan kan je dit boek winnen over patroontekenen.

! Je moet de eerste 3 opdrachten uitvoeren om mee te kunnen doen, beantwoord de vraag, Wat is je favoriete naaiboek, like mijn pagina op facebook en volg me via je favoriete lezer. Facebook telt niet mee als lezer.Β  Vertel met in de reacties welke lezer dat is. De andere opties geven je extra kansen (twitter, Youtube en Instagram). Als je 1 van de eerste 3 niet doet, dan kan je niet meedoen. Succes!

 

Win een handgemaakte tas met een patroon uit het boek ‘Mijn Tas

Mijn tas

Omdat ik weet dat er ook een aantal lezers zijn die graag naar de maaksels kijken, maar het niet zelf maken is er ook deze optie, een handgemaakt tas. Je mag een patroon kiezen uit het boek ‘Mijn Tas‘. -volgende week volgt er een review- Je geeft door welke stijl je leuk vind, en dan krijg je een tijdje later een tas in de brievenbus waarvan je al een beetje weet hoe die eruit ziet, maar ook een beetje niet. Leuk eh.

! Je moet de eerste 3 opdrachten uitvoeren om mee te kunnen doen, beantwoord de vraag, Wat is je favoriete naaiboek, like mijn pagina op facebook en volg me via je favoriete lezer. Facebook telt niet mee als lezer.Β  Vertel met in de reacties welke lezer dat is. De andere opties geven je extra kansen (twitter, Youtube en Instagram). Als je 1 van de eerste 3 niet doet, dan kan je niet meedoen. Succes!

a Rafflecopter giveaway

thank you

50 comments on “300+ posts, 300+ facebook and 400+ bloglovin’ followers give away! (afgesloten)”

 1. Whoehoe! Gefeliciteerd!! Mijn favoriete naaiboek is Gertie’s book for better sewing. Ken je deze? Ik volg je via bloglovin en ga je nu liken op facebook (kim meijer)

 2. Ooh wat een toffe give-away! Proficiat met je volgers/posts!
  Ik lees die posts altijd met veel plezier! πŸ™‚

  Mijn favoriete boek is momenteel het boek voor volwassenen van Little Miss Y. Het februari-jurkje is geweldig en boeken met stap-voor-stap prentjes zijn al helemaal perfect!

  Ik volg je vooral via bloglovin!

 3. Zo’n reeds gemaakte tas vind ik wel een super kado!! Een tas staat al lang op mijn to do-lijstje, maar ik heb gewoon niet genoeg tijd om te naaien. De laatste tijd zijn het enkel verstelwerkjes die nog vanonder mijn naaimachine rollen. Mijn favoriete naaiboek moet Stof-voor-durf-het-zelvers zijn. De andere twee prijzen zou ik btw ook graag winnen πŸ™‚

 4. Zo’n reeds gemaakte tas vind ik wel een super kado!! Een tas staat al lang op mijn to do-lijstje, maar ik heb gewoon niet genoeg tijd om te naaien. De laatste tijd zijn het enkel verstelwerkjes die nog vanonder mijn naaimachine rollen. Mijn favoriete naaiboek moet Stof-voor-durf-het-zelvers zijn.

 5. Gefeliciteerd met je volgers Lieke!
  En leuke give away! πŸ˜‰
  Ik ben nog maar een zeer beginnend naaister en heb dan ook weinig ervaring. Ik vind Cath Kidston’s boek voor beginners het leukste naaiboek.
  Met dat stofje zou ik heel graag een rokje maken en die tas zie ik ook wel zitten!
  liefs
  Eline

 6. Allez gij, ik was er echt van overtuigd dat ik al een blogpostcomment had achtergelaten! Blijkbaar nog niet! Anyway, dikke proficiat! En op naar nog veel meer tofs he! Mijn favoriete boek is voorlopig Zo geknipt, daar heb ik al het meest uit gemaakt. Maar ik denk dat Art d’Eco (niet echt alleen een naaiboek, meer een vanallesboek) binnenkort bovenaan prijkt als ik het binnen heb πŸ˜‰ En Naaien & Stikken moet ik nog eens helemaal uitpluizen in de zomervakantie, maar denk dat ik dat ook wel fijn ga vinden!

 7. mmm favoriete boek: zo geknipt, homemade mini couture (alhoewel dat “mijn tas” ook goed naar voor aan het kruipen is met reeds 2 gemaakte tassen
  OP facebook en bloglovin volg ik je
  EN hier is het boek “patroontekenen” wel erg welkom

 8. Wow, wat een cijfers! Proficiat! Ik spring even op de giveaway bangdwagon…

  Ik passeerde al regelmatig op je blog maar heb je nu ook toegevoegd op Bloglovin’… Dat is sowieso gemakkelijker. Wat mijn favoriete naaiboek betreft: Allemaal rokjes. Dat is het boek waarmee ik geleerd heb dat mijn eigen kleren maken helemaal niet zo’n onhaalbaar idee was, en sindsdien ben ik niet meer gestopt. Geen naaicursus, geen vooropleiding, enkel Allemaal rokjes en een flinke dosis overmoed. Heb er nog steeds geen spijt van!

  • En je hebt killer content gegeven aan Sew it Up! Ik heb die satijn van fragile ook gekocht, die ligt te wachten om in een gabriola ongevormd te worden, of misschien toch een jurk. Ik ben nog aan het twijfelen. En toen ik je zag op Sew it Up dacht ik, tiens, die heeft precies al lang niks meer op haar blog gezet tot ik bloglovin’ checkte en zag dat je er nog niet in stond oeps πŸ™‚

 9. Ik volg je via bloglovin! Op facebook al een tijdje πŸ™‚
  Mijn favoriete boek is Γ©cht bovenal ‘Droomjurken’… zooooo’n zalige boek!
  *Doet mee met de give away!!*
  Zou zooo graag het boek ‘patroontekenen’ winnen!

 10. Dat is een moeilijke vraag, ik ben tegenwoordig zo’n beetje verslaafd aan alles wat met naaien, haken en breien te maken heeft. Ik had “Allemaal rokjes” en “Zo geknipt” en nu “Mijn tas”, maar ik hou voorlopig het meest van het tijdschrift La maison Victor.

 11. Alvast een hele dikke proficiat met zoveel volgers! Hopelijk komen er nog vele bij.
  Mijn favoriete boek/tijdschrift is momenteel La maison Victor. Binnenkort verschijnen er op mijn blog enkele creaties uit dit magazine.
  Ik volg via je al een tijdje via bloglovin.

 12. Proficiat met de volgers! En wat een leuke give away! Ik doe graag mee voor het stofje of de tas! En mijn favoriet boek is momenteel mijn tas. Ik heb er nog niks uit gemaakt, maar het boek wel al heel vaak doorbladerd! En ik ben ook enorme fan van la maison victor!

 13. Congratulations!!!!!!!! I follow you in my WordPress reader and on twitter already but have joined in on Facebook. My favourite sewing book is a really difficult choice to make, I could choose a design book, or a techniques book or a drafting book. I think I’d have to choose the Japanese pattern cutting books, Pattern Magic, all 3!! πŸ™‚

 14. Congrats on your milestones!

  I’m going back to basic, learning to do things right, so right now I reference the Colette sewing handbook a lot since it describes techniques in a great easy way.

 15. Tgoh, een echt favoriet boek heb ik niet, want ik koop geen naaiboeken πŸ˜€ Ik ben wel een grote fan van La Maison Victor πŸ™‚
  Ik volgde je al via Fb en via Instagram

 16. Een echt favo naaiboek heb ik nog niet, maar als ik de inhoud van “Mijn Tas” zie, maakt dat boek wel een goeie kans! Geef mij tot nu toe maar de leuke Ottobretijdschriften om uit te naaien.

 17. Super give away!
  Mijn favoriete naaiboek: ik heb er zoveel… maar Stof voor Durf-het-zelvers komt hier nog meest uit de kast…
  Ik vind alle drie de prijzen superleuk! Een lap stof komt altijd van pas. Patroontekenen, daar denk ik al lang aan, maar het komt er niet van… en een tas… het boek is alvast besteld, maar tegen dat ik er zelf toe kom er eentje te maken…
  (ik volg je via bloglovin onder aamore!)

 18. Gefeliciteerd πŸ™‚ Ik heb eigenlijk alleen naaiboeken die technieken beschrijven, zo heb ik leren naaien. Heb geen boeken met patronen ofzo, ik koop gewoon iedere maand het tijdschrift waar ik de meeste leuke patronen in zie staan! Ik mis nog wel wat kennis als het gaat om patronen aanpassen of zelf tekenen, dat zou ik wel willen leren. En mijn tas is ook een leuk boek! Ik zou nr 69 wel willen maken!

 19. Mijn favoriete naaiboek is een map van mijn oma met oude tips voor kleine naaidingen, verder heb ik nog geen echte naaiboeken en daarom wil ik graag voor het patroontekenboek gaan. Ik knip nu alles uit de losse pols.

  En nog Gefeliciteerd!
  Liefs idwerd

 20. Hey, sinds ik een blog heb, volg ik je ongeveer via bloglovin’. Mijn naaiboeken die ik bezit zijn er veel: ‘feest in knustelbos’ , Femma, stof voor durf het zevers, …. mijn eerste was ‘ allemaal rokjes) toch al 2x gebruikt en mijn laatste nieuwe is ‘mijn tas’. De twee laatste zijn mijn favorieten!!
  En proficiat! Hoop ook ooit eens die kaap te halen!

 21. Het liefst van al zou ik ‘mijn tas’ winnen. Mijn favoriete boek is ‘zo geknipt!’, maar ik denk dat daar wel eens verandering ik ka komen wanneer ik ‘mijn tas’ in mijn handen krijg!
  (ik volg je via facebook, youtube, twitter, pinterest en blogger)

 22. Proficiat met uw mooie cijfers! πŸ˜€

  Moeilijke vraag hoor, maar Colette Sewing Handbook blijf ik leuk vinden, al vind ik Naaien & Stikken ook wel een tof boek (alleen moet ik beide dringend wat meer gebruiken!).

 23. Leuk! Ik doe graag mee… Favoriete naaiboek is Zo geknipt voor kleine projectjes, voor kleding pak ik graag het Burda Handboek erbij… Volg je al een tijdje via Bloglovin…. Liken zal ik ook hihihi

 24. Wauw, leuk!! Ik doe graag mee voor de tas en het boek. Stof mag ik nog steeds niet binnenhalen :-(((
  Mijn favo naaiboek op dit moment (maar dat verandert vaak) is Homemade Minicouture.

 25. Moeilijk om één favoriet naaiboek op te noemen, vaak koop ik die, blader er eens in en dan verdwijnen ze in mijn kast. Ik denk dat de Stylish Dress Book misschien wel het meest gebruikt worden. Ik hou van die Japanse boekjes en vind het zalig om op Japan Couture Addicts Blog te gaan kijken wat anderen er mee gemaakt hebben.

 26. Waw, dikke proficiat met alle blogberichten en volgers! en hebben wij geluk dat wij daarvoor cadeautjes kunnen krijgen. Ik doe graag mee aan deze give-away!

 27. Ik heb helaas niet veel naaiboeken.. Ik probeer nog al vaak op mijzelf, dus mijn favoriet wordt de enige boek die ik wel heb.. het singer naaiboek, recent aangekocht in de Liddl πŸ™‚ Voor de rest lees ik graag magazine’s zoals knip en zo verder.. Ik heb dus mijn best gedaan om een comment te posten hΓ©? πŸ˜€ Ik volg je via bloglovin en beetje via BloggerscafΓ©

 28. Wauw! Superleuke give away, van harte gefeliciteerd!
  Ik heb het naaien pas geleden weer opgepakt en ik doe graag mee voor de stof en het boek.
  Ik heb helemaal geen naaiboek thuis, ik gebruik de Knipmode uit de bieb en daar wil ik binnenkort ook het boek van Mme Zsazsa lenen. Telt de gebruiksaanwijzing van de naaimachine ook ? πŸ˜‰

 29. Woow bedankt voor deze leuke contest en proficiat met deze resultaten al πŸ˜‰
  Dik verdiend.
  Ik heb niet echt oz veel naaiboeken, kheb het grote singer naaiboek, en wil nu love at first stitch aanschaffen, ik denk dat dit mijn all time favorite naaiboek zal worden als ik de foto’s op tilly’s website zie.
  Ik volg je ook via bloglovin (xcocolienx)

  • O ja, niet direct alles goed gelezen. Ik volg je via Bloglovin met de naam “lies bet” en mijn favoriete naaiboek is “Zo Geknipt”.

 30. Wow, proficiat!
  En een leuke give-away, waarvan ik natuurlijk wel een prijsje wil winnen πŸ˜‰
  Mijn favoriete naaiboek is momenteel Het grote Naaiboek van Femma. Ik heb enorm veel leuke boeken, maar in dit boek vind je tenminste zo goed als alle technieken terug, zonder heel internet te hoeven afzoeken. Ideaal dus als je eventjes met je handen in je haar zit.

 31. 3dubbel proficiat πŸ™‚ Mmm, een Lena uit ‘Mijn Tas’ zie ik volledig zitten… Heb het boek al in huis, maar nog niets uit gemaakt…
  Mijn favoriete naaiboeken zijn: Mijn tas, SVDZ en Zo geknipt.

 32. super give away !
  Om te antwoorden op de vraag voorlopig mijn tas omdat ik tassen wil leren maken ! maar eigenlijk vind ik zo veel boeken leuk !

Bedankt voor je reactie! Ik vind het super leuk om ze te lezen :)