Joepie! Ik ga terug naar school gaan! Wil je weten wat ik ga volgen? Bekijk dan het filmpje.

back to school all

 

Interview met Kristien Follon, modeontwerpster en docente bij SYNTRA

Artikels over de opleidingen die ik vroeger bij SYNTRA volgde vind je hier.

Info over de opleidingen die ik ga volgen vind je hier:

Laat september maar komen zodat ik kan beginnen patroontekenen!

Zeg eens, gij ook deze opleiding volgen? Word je een klasgenootje? Of ga je iets anders volgen? Ik ben nieuwsgierig, dus ik hoor het graag bij de reacties.

 

 

13 comments on “Back to school 2014-2015”

 1. Patroontekenen staat ook op mijn to do lijstje, maar is nog niet voor dit jaar.
  Ik ga nu naar mijn 2de jaar kinderkleding (CVO Borgerhout) en toevallig heb ik mij ook bij Syntra ingeschreven, maar voor de opleiding Grafische vorming. Ik hoop in de toekomst mijn eigen stofjes te ontwerpen.

 2. Oh, dat ziet er goed uit die opleidingen, daar ben ik wel een beetje jaloers op… Klasgenootjes zullen we wel niet worden, daarvoor is het iets te lang met de trein πŸ˜‰

 3. Jeuj! Blij voor jou :). Ik vraag me al even af of ik patroontekenen zou gaan volgen. Al die indie patroonontwerpers steken me serieus de ogen uit, ik krijg daar een serieuze “IK WIL DAT OOK KUNNEN” van. Naar theaterkostuum heb ik trouwens ook zitten kijken, ik heb een literatuuropleiding gehad dus dat lijkt me zo’n heerlijke combinatie tussen literatuur en mode… Dilemma’s, dilemma’s!

  • Patroontekenen!!!! Dan zitten we samen in klas :D. En toen ik modeontwerp deed had ik ook het gevoel dat ik beter eerst patroontekenen gedaan had. Zoveel ideeΓ«n waarvan je op dat moment moet gaan uitzoeken hoe je het kan doen. Dus het is niet enkel omdat ik een leuk klasgenoot wil πŸ˜‰

    • Doen! Dan zitten we vanaf februari-maart ergens samen in de klas bij patroontekenaar.Ivm mijn ervaring, Ik was heel tevreden van de lessen patroontekenen, maar naaien niet zo, maar dat was gewoon omdat het toen te makkelijk was voor mij. Ik ga er een beetje dieper op in in het filmpje maar ook niet super diep πŸ™‚ Er hangt altijd zoveel af van de leerkracht, maar degene die dit jaar patroontekenen gaat geven is een hele goeie. Een vriendin van mij heeft daar eens naailes van gehad ook bij Syntra en die was daar super content van. Ook die wat modelstudie gaat geven lijkt mij een zeer capabele en die geeft dat ook in Gent, en toevallig ken ik ook iemand die daar les van heb gehad, ik voel me opeens een beetje een parasiet, en die was daar ook heel content van. Dus als je twijfelt, gewoon gaan en zo snel mogelijk inschrijven. Voor modelstudie denk ik dat het niet zo’n vaart gaat lopen maar patroontekenen is super populair tegenwoordig. En wie weet tot in de klas! Dat zou echt kei fijn zijn! Samen met andere bloggers een leuke opleiding volgen πŸ™‚

 4. Zo leuk :-D. Ik wens je super veel succes met je nieuwe opleiding. But you gonna nail it anyway ;-). Ik volg al avondlessen fotografie en ik werk ’s avonds dus geen modeopleidingen voorlopig voor mij πŸ™

Bedankt voor je reactie! Ik vind het super leuk om ze te lezen :)