Ik heb de stashbusting updates even uit het oog verloren maar vandaag vertel ik je over April en morgen is Mei aan de beurt.


Stashbusting, 3 out 1 in

out

Laten we beginnen met de 3 stoffen die buiten zijn gegaan.  Ik heb er 2 jurken mee gemaakt waarvan er al 2 geblogd (Butterfly Belladone en Flowery Spring dress) zijn. De derde komt er binnenkort aan. De derde jurk kan je hier vinden. – 3

Stashbusting, 3 out 1 in

 

In

Stashbusting, 3 out 1 in

Ik april ben ik met mijn vriend op vakantie gegaan. Naast ziek zijn die maand heb ik toch ook iets tof gedaan joepie! Maar wat ik niet wist was dat ik in het tweed paradijs beland was! Zoveel mooie tweed die lokaal gemaakt werd. Ik had me zo voorgenomen om in april geen stof te kopen maar dit kon ik echt niet laten. Binnenkort zal ik meer vertellen over Harris Tweed.   +2

Verdict

Ik mocht 1 stof kopen omdat er 3 gebruikt had en ik had nog 1 wildcard. Man-man wat zijn die wildcards er snel door gegaan!

stashbusting fabric 3 out 1 in

Hoe lukt het bij jou? Ik ben benieuwd! Als je er een blogpost over hebt geschreven, laat zeker een link achter bij de reacties.

Vorige berichten

1 comment on “Stashbusting April”

  1. ik lijk dat anders aan te pakken : als ik 1 stofje half heb opgebruikt ( ik koop ook altijd heel grote lappen want ge weet maar nooit waar ge dat voor gaat gebruiken en het zou wel erg lastig zijn als je dan net niet genoeg hebt ) koop ik er 3 nieuwe ….

Bedankt voor je reactie! Ik vind het super leuk om ze te lezen :)