Zoals beloofd vandaag de stashbusting update van Mei


Stashbusting 3 out 1 in

 

out

Ook deze maand zijn er 3 stoffen de deur uit. Ik toverde ze om in een dekentje voor mijn nichtje. Ze was er super blij mee! De jonge dame heeft er ook lang op moeten wachten. Bij de verjaardag van haar broertje plaatste ze de bestelling voor haar verjaardag. Maar dat zit een half jaar tussen waarin ze mij regelmatig eraan herinnerde dat ze ‘ook zo ene besteld had, maar dan met prinsessen óp paarden’ – 3

Stashbusting 3 out 1 in IMG_20140525_175528Enjoying her blankie after the party. She was super tired.

In

Stashbusting 3 out 1 in

Het was bijna gelukt om 1 maand geen stoffen te kopen, maar toen besloot Eleonore om deze super mooie rok te maken. Ik kon niet weerstaan aan deze super mooie stof! Misschien maak ik dezelfde rok wel, en wie weet komen we elkaar dan tegen in de buurt met dezelfde rok aan want we wonen blijkbaar een steenworp van elkaar, maar de andere optie is een jurk. Ik heb nog niet besloten, maar ik moet dringend een keuze maken als ik het deze zomer nog wil dragen. +1

Verdict

Ik mocht 1 stofje kopen en dat heb ik dan ook gedaan 🙂

stashbusting fabric 3 out 1 in

Hoe lukt het bij jou? Ik ben benieuwd! Als je er een blogpost over hebt geschreven, laat zeker een link achter bij de reacties.

 

Vorige berichten

1 comment on “Stashbusting May”

Bedankt voor je reactie! Ik vind het super leuk om ze te lezen :)