Eerst en vooral, jep ik zie er niet uit in deze foto, mijn huid is grijs en ik heb een creepy glimlach. Ik maakte deze foto’s al een hele tijd geleden toen ik bijna een maand ziek ben geweest. Dan weten jullie ineens hoe mijn zieke kop eruit ziet 🙂 Maar nu over tot de orde van de dag, mijn laatste renfrew jurk, ik geef het toe, ik ben verslaafd aan deze jurk.

renfrew dress, stoffenspektakel

 

Stof

Deze super stevige tricot kocht een tijd terug op het stoffenspektakel. Ik die eigenlijk al gezien tijdens de editie ervoor maar toen dacht ik, goh ik heb al zoveel gekocht laat maar. Achteraf bleef ie door mijn hoofd spoken. Ik was zo blij toen ik ‘m terug tegenkwam! Ze hadden nog maar 1,6 meter! Het was er spannend toen ik de schaar in de stof zette!

 

 renfrew dress, stoffenspektakel

Patroon

Ik gebruike wederom het geweldige renfrew patroon samen met een zelf getekende klokrok. Een combinatie waar je nooit fout mee kan zitten


renfrew dress, stoffenspektakel

Pasvorm

Na een hele collectie Renfrews past mijn patroon heel goed. Al moet ik toegeven dat ik de taille een beetje uitgerokken heb terwijl ik naaide. Ach ja, meer plaats voor een eetbaby!

renfrew dress, stoffenspektakel

creepy smile ftw

Aanpassingen

Ik heb een rok aan het t-shit geplakt 🙂

renfrew dress, stoffenspektakel, rolled hem, rolzoom

Nieuwe techniek?

Ik gebruikte de rolzoom functie op mijn overlock. De volgende keer moet ik de steeklengte op het kortste zetten. Dat was ik vergeten oeps.

renfrew dress, stoffenspektakel

The Feel

Deze jurk is eigenlijk een pyama die je altijd aan kan doen. Ideaal!

renfrew dress, stoffenspektakel

 

 

8 comments on “Bloemen renfrew jurk om in te chillen”

Bedankt voor je reactie! Ik vind het super leuk om ze te lezen :)