Een tijdje geleden liet ik jullie al zien dat ik door Tirion Creatief uitgenodigd was op de leuke workshop Naaien & Stikken. Ook liet ik jullie al zien welke jurk ik uit het boek maakte. Dringend tijd voor een review dus!

naaien & stikken, great british sewing bee, boek, book, Tessa Evelegh, Tirion Creatief

Nederlands:

Heel erg bedankt aan Tirion Creatief om me uit te nodigen voor de leuk workshop en natuurlijk voor het boek!

Je kan het boek hier kopen. Heb je liever het Engelse boek? Neem dan hier of hier een kijkje.*

*Deze blogpost bevat affiliated links

Klik op de foto om het groter te bekijken

boek review naaien en stikken 2

 

 

maten tabel naaien en stikken*Deze blogpost bevat affiliated links

 

6 comments on “Review: Naaien & Stikken”

  1. Ik had deze al gezien in de boekhandel maar het gebrek aan kant-en-klare patronen om te traceren schrok me een beetje af… Nu ik weet dat je ze ook gewoon kan afprinten zal ik toch eens opnieuw moeten gaan kijken 😉 oh ja, ik wil je ook nog proficiat wensen met je nieuwe opleiding! Patroontekenen lijkt me zo zalig!

      • Oh ja, dat boek ‘Pattern Cutting’ dat jullie alletwee hadden lijkt me geweldig! Ik heb ook al eens op Amazon het boek ‘doorbladerd’ en nu ben ik nog gemotiveerder om er voor te sparen 😀

        • Het is echt z’n geld waard. Je gaat er geen spijt van hebben. Ik heb echt al veel plezier gehad aan het boek. Ook die voor de mannen. Ik heb een uitgebreidere review van dit boek en de mannenboek gefilmd. Dat zal binnenkort wel online komen. Eerst nog tijd vinden om het te monteren 🙂 Ik koop mijn boeken meestal via the book depository (dat is 1 van de sites waar ik naar linkte). Daar kan je met paypal betalen. Ideaal voor als je zelf geen visa hebt 🙂

Bedankt voor je reactie! Ik vind het super leuk om ze te lezen :)