Is een jaar lang stashbusten te veel van goede voor jou? Awel dan ben je op dit moment aan het goede adres bij The Quirky Peach die een summer stashbust organiseert. Heel de zomer lang geen stofjes kopen! Fiew! Dat gaat lastig worden!. Ik ga ook meedoen om mijn stashbusting een boost te geven al heb ik wel een paar uitzonderingen voor mezelf

  • stof die al besteld was maar nog niet toegekomen is. Ik tel stof altijd pas als ‘in’ wanneer ik ‘m effectief in mijn handen heb.
  • ik ga nog verkleedkledij maken. Als ik daarvoor niet de juiste stof in huis heb mag ik het ook kopen.

Ga jij mee stashbusten deze zomer?

Click me! Summer stashbust
Click me for more info

 

11 comments on “Summer stashbust // 3 out, 1 in I’m stashbusting”

  1. Considering I’ve made such a complete mess of my stashbusting efforts so far, I’m taking no chances with the summer!! I just know I’d fail miserably! πŸ™‚

    • Just keep on trying! The idea behind the stashbusting challenge is that people become more aware of the giant amount of fabric that most of us have, but when we make something new, most of us just pop back into the shop to buy some more. So if you’re a conscious fabric shopper now, then the goal reached!

Bedankt voor je reactie! Ik vind het super leuk om ze te lezen :)