Vandaag is het tijd voor patronen! Zonder patroon is het moeilijk om van start te gaan. Deze lijst is een greep uit bestaande patronen en gaat absoluut niet volledig zijn. Het zijn patronen die ik mezelf ook zie maken.

swimwear week, swimwear patterns

Soma Swimsuit by Papercut patterns

swimwear patterns

Dit is het patroon waar ik mijn bikini van maakte.

 

Bombshell by Closet Case Files

swimwear patterns

Simplicity 1374

swimwear patternsA Nettie (Closet case files) and Jasmin (Ohhh LuLu) mash-up

swimwear patterns

Lingerie becomes Swimwear, patterns by Ohhh Lulu

swimwear patternsVintage style Bathingsuit by Ohhh Lulu

swimwear patternsZijn erΒ  patronen die jij wil toevoegen aan dit lijstje? Ik ontdek ze graag bij de reacties!

Tot morgen om 19u om het nodige materiaal te bekijken.

Alle foto’s zijn eigendom van de respectievelijke merken en bloggers. Je komt bij hen uit door op de foto te klikken.

swimwearweek announcement

9 comments on “Swimwear patronen”

    • Zeker doen, ik had er best veel schrik van, maar uiteindelijk valt het best mee. Ik wil zeker nog 1 bikini en 1 badpak maken in’t kort. Al is het maar om de was bij te houden nu ik voorgenomen heb om terug 2x per week te gaan zwemmen. Ik ben nog eens in het water gedoken en oh, wat heb ik het gemist!

Bedankt voor je reactie! Ik vind het super leuk om ze te lezen :)